Venera salje ljubavne strelice: Do 2. maja slede izjave  ljubavi i neocekivane  romanse!

Venera salje ljubavne strelice: Do 2. maja slede izjave ljubavi i neocekivane romanse!

2022-04-10 0 By Admin

 

VODOLIJA

Vazno je da kazemo da sve dok je Venera u Ribama, vi ste neko ko moze da kaze da vas cekaju divni dani. U to nema nimalo  sumnje.  Ovo ce biti sjajan period za ljubav. Samo je jako vazno da slusate glas svog srca i da ne    bezite od emocija. Mnogo ste patili… Ali, za sve postoji pocetak i kraj, i tako ce biti i u vasem slucaju. Ono sto moramo  da   kazemo jeste da  je izvesno   da vam sledi susret koji ce vam dokazati da prava ljubav postoji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nemojte se dvoumiti oko toga da li da jednom raku date priliku. Njegove emocije   prema vama su iskrene i u to nema nimalo sumnje. No, ono sto moramo da kazemo  jeste da njegova emotivna proslost nije bila laka. U skladu sa tim,  treba toj osobi da date priliku da vas  usreci, ali i  da vi  njoj   uzvratite na isti nacin. Patio je mnogo i pomenuti rak je zasluzio da ga neko voli onako iskreno, a vi imate veliko srce, i nema sumnje da to mozete…

Ono sto moramo da kazemo za kraj jeste da  ne smete da dozvolite  da vam ponos bude naglasen.  Ako volite i ako ste voljeni,  dozvolite sebi da vas ljubav vodi kroz  zivot.  Ponos i inat, i ego, ne mogu doneti nista lepo.    Uzivajte u onom sto  vam sudbina pruza,  sansa za emocije je pred vama i treba da je iskoristite.

Za kraj, moramo da kazemo da sve dok je Venera u znaku Riba vi imate sansu  za srecu.

Stranice: 1 2