Pocinje vladavina bika: Velika astro prognoza za svaki znak  do 21.maja!

Pocinje vladavina bika: Velika astro prognoza za svaki znak do 21.maja!

2024-04-17 0 By Admin

 Vladavina bika pocinje 21. aprila. Trajace do 21. maja, a do tada  se neciji zivot menja iz korena.

 

 OVAN

Vladavina bika vama nece doneti ostvarenje zelja, iako je cinjenica da vi to ocekujete. Ali, imajte na umu da sve dodje  na svoje  mesto onome ko ume i zna da ceka. To je ono sto moramo da naglasimo. Sve dok bude vladao bik, vi cete imati niz sansi da se ostvarite na polju finansija. Nista vam nece pasti sa neba,ali uz trud je sve moguce.

 

 BIK

Ljubav ce sve dok bude trajala vasa vladavina   vama biti na prvom mestu. Zelecete  vise od svega da pronadjete nekoga na koga mozete da se oslonite, nekoga ko ce vam  biti podrska, nekoga ko ce vas pratiti kroz zivot. To je ono sto moramo da kazemo.  Ovo ce biti idealno vreme da se dokazete na polju finansija, a kada su emocije u pitanju, cini se da morate da cekate bolja vremena…

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce period koji sledi biti jako zanimljiv sto se vas tice. To je ono sto moramo da kazemo. Prosli  ste svasta ali dolaze dani tokom kojih vam nece faliti srece. Ovo je samo period kada bi ste vise trebali da budete fokusirani na svoje zelje. Ukratko receno, cuda su moguca ako se  budete borili za ono sto zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Emocije ce vama dok bude trajala vladavina bika biti na prvom mestu. Iskreno cete zeleti da imate kraj sebe nekoga ko vas voli. No, ovo  nece biti pravo vreme da se resi vasa emotivna situacija. To je ono sto moramo da kazemo.  Uzivajte u svemu sto sledi, jer, bitno je da kazemo da  vam moze biti lepo cak i ako ste sami…

 

 LAV

Vladavina bika ce biti period kada cete u danima koji su pred  nama shvatiti sta je ono sto zelite. Ovo moze da bude period velikih odluka kada ste vi u pitanju. Bitno je da vas ne bude strah da razmislite o svemu i da se ponasate   u skladu sa tim. Vi ste znak koji je jak, borben, znak koji zna sta hoce. Vratite se na staro i naucite da uzivate u onom sto imate.

 

 DEVICA

Vladavina bika nece biti period kada cete moci da kazete da ste srecni. Ali,to nece biti ni period tokom kojeg vas cekaju teski dani. To je vazno da naglasimo. Sudbina ce vam dati sansu da se ostvarite na polju finansija i svakako da bi ste trebali da to iskoristite. Ljudi za vas misle da ste negde slaba licnost, ali vreme je da svima pokazete pravo lice i to koliko vredite i koliko mozete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2