Ljubavne prognoze do 21.maja:Evo kome vladavina bika donosi srecu!

Ljubavne prognoze do 21.maja:Evo kome vladavina bika donosi srecu!

2022-04-13 0 By Admin

 VAGA

Sve je doslo na svoje,ali vi nemate takav osecaj.

Kao da niste svesni kolicine emocija koje jedan rak ima prema vama.Sve sto pozelite, on bi bio spreman da vam ponudi i ostvari ali kao da vama to nije dovoljno. Nemojte odustajati od onog sto zelite, znajte da je zivot previse kratak da bi ste  ostajali tamo gde vam nije lepo. Nazalost, ljubav nekada nije dovoljna.

 

 SKORPIJA

Ljubav ce vam u danima koji su pred  nama biti na prvom mestu. Umete da volite svim srcem i cinite sve za emocije.

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne treba da dozvolite da vas vodi ponos. Neka vase srce bira.

 

STRELAC

Emocije ce  u narednih mesec dana vama biti na prvom mestu. Vise od icega cete  zeleti da imate nekoga na koga mozete da se oslonite.

Ali,moramo da kazemo da je vazno da se fokusirate na ono sto zelite. Ako vam je do nekog stalo sada je pravo vreme da  to i kazete.

 

 JARAC

Ljubomora ce biti vas veliki neprijatelj kada je naredni period u pitanju. Umesto da se posvetite sebi i da uzivate u onome sto imate, vama sumnje kvare srecu. Imajte na umu da vam je to velika greska. Bitno je da  kazemo da vam je voljena osoba verna i da je neophodno da prestanete tako da se  ponasate…  Cuvajte ono sto vam se nudi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da vas voli jedna vaga. Ona je spremna na sve ne bi li vas osvojila i usrecila. Period koji je pred nama moze biti vise nego lep kada su u pitanju emocije. Samo se prepustite. Inace niste znak  koji ide na sve ili  nista, ali sada treba da se  postavite bas tako. Da date sebi sansu da zivite onako kako zelite i da rizikujete.

 

 RIBE

Nemojte prastati nekome ko vas je vec kraj sebe imao i povredio. Nemojte cak ni ako tu osobu volite vise od svega. To vam nece doneti nista lepo.

Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do vas i da je spreman na sve ne bi li vam svoju ljubav dokazao na delu.

Stranice: 1 2