U narednim danima:  Lav se kaje, Skorpija ce naci srecu, Ribama stize novac…

U narednim danima: Lav se kaje, Skorpija ce naci srecu, Ribama stize novac…

2022-04-15 0 By Admin

   Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vas ceka u danima pred nama…

 

 OVAN

U narednim danima cete moci da razmislite o svemu i da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda je sada pravo vreme da mu to i kazete. Nemojte odustajati od svojih snova. Zivot je samo jedan,dozvolite sebi da slusate svoje srce…

 

 BIK

U narednim danima cete imati osecaj da vas neko do koga vam je stalo  laze. To je   vas pogresan osecaj i zato treba da razmislite o svemu sto zelite. Moguce je da ce doci do promena na koje sada niste spremni,ali nemojte zbog sumnji koje nisu osnovane  unistavati svoju sansu za srecu.

 

 BLIZANCI

I dalje niste sigurni u to sta zelite kada je  jedna vaga u pitanju. Istina je da vam je stalo do nje ali moramo da kazemo da to ipak nije dovoljno kako bi ste sa njom usli u nesto ozbiljnije. To je u redu, samo joj i recite, nemojte dozvoliti da zivi u laznoj nadi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Mnogo cete posla imati u danima koji su pred nama. To je ono sto moramo da kazemo. Zvezde su sada na vasoj strani i to moze da bude podstrek da budete sto bolji u tome sto radite. Pruzice vam se sansa za dodatnu zaradu,to je izvesno.

 

 LAV

Vi sada zelite da vratite vreme. U narednim danima vas stize kajanje sto osoba do koje vam je stalo vise nije   pored vas. Jasno vam je da je volite iznad svega ali i to da niste  prema njoj imali  pravo ponasanje i da ste je izgubili. Sada bi ste sve dali da vratite vreme…

 

 DEVICA

Konacno i za vas dolaze lepsi dani. To je ono sto moramo  da  kazemo. Prosli ste kroz tezak period ali se cini da se osmeh konacno vraca na vase lice. To je najvaznije. Nemojte da dozvolite drugim ljudima da vam skinu osmeh sa lica niti da uticu na vase odluke. Vazno je da zivite svoj  zivot onako kako zelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2