Do kraja  meseca: Ovan raspolozen,   Lavu stizu lepe vesti,  a evo ciji zivot vise nece biti isti!

Do kraja meseca: Ovan raspolozen, Lavu stizu lepe vesti, a evo ciji zivot vise nece biti isti!

2022-04-17 0 By Admin

 VAGA

Emocije ce vam biti jako naglasene do kraja meseca. To je zato sto cete vise od icega zeleti da pronadjete nekog na koga mozete da se oslonite.   Zelecete da imate nekog ko ce vas iskreno voleti ali prosto receno, jos uvek nije doslo pravo  vreme za to. Dok se ne desi susret koji ce vam doneti srecu, znajte da je samoca bolja opcija.

 

 SKORPIJA

Vazno je da uzivate u onom sto imate. To je vrlo vazno da naglasimo. Stalo vam je do jedne vage ali moramo reci da jos uvek nije doslo pravo vreme da se medju vama nesto desi.

Moze vam biti lepo cak i ako ste sami…

 

 STRELAC

Do kraja meseca vam nece faliti ljubavi. To je ono sto moramo da kazemo.

Dakle samo je bitno da se oslonite na ono sto zelite i da se za to borite. Ovo je pravo vreme da slusate svoje srce i ne odustajete od onog sto zelite. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Jedan lav je uz vas i moramo da kazemo da  bi  trebali da mu date priliku.

Ono sto on oseca prema vama je jako i snazno i nema bas nimalo sumnje da kraj njega mozete naci srecu koju ste zeleli i koja vam je oduvek bila potrebna. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate i u takvom raspolozenju cete biti do kraja ovog meseca.    Doci ce do vrlo lepih situacija na koje cete   posle biti jako ponosni. Ako ste sada slobodni znajte da je samo pitanje dana kada ce to da se promeni i kada ce vam osmeh biti na  usnama.

 

RIBE

Dolaze dani za ljubav. Dani tokom kojih vam  nece faliti emocija. To je ono sto moramo da kazemo. Do kraja meseca ce slobodne ribe pronaci nekog posebnog,a one koje su sada u vezi mogu da se  nadaju cak i prosidbi i pocetku zajednickog zivota…

Stranice: 1 2