Ljubav do kraja sedmice: Nekome fatalni susret,nekome tajna ljubav, a nekome raskid  kao grom  iz vedrog neba!

Ljubav do kraja sedmice: Nekome fatalni susret,nekome tajna ljubav, a nekome raskid kao grom iz vedrog neba!

2024-04-16 0 By Admin

 Do kraja sedmice ima jos par dana, i evo sta vas ceka  do nedelje. Neko ce biti posebno i iskreno srecan.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da vam je krenulo na polju emocija. Ovo mogu da budu dani tokom kojih vas cekaju vrlo lepi  trenuci i  kada ce  vam sudbina dati novu sansu za srecu. Ali morate zaboraviti na ponos.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ljubav je vase drugo ime i vrlo  je vazno da kazemo da u danima koji su pred nama mozete da kazete da je doslo do promena na koje niste bili spremni. To je vrlo vazno da kazemo. Zivot je jedan, ali  sada je na vama da se prepustite i  uzivate u onom sto sledi….

 

 BLIZANCI

Ako ste sada  u vezi   znajte da nema nimalo sumnje da ste iskreno voljeni. Postoji neko ko bi za vas sve uradio i ako  partneru uzvratite istom merom onda nema sumnje da cete biti iskreno srecni. Zivot je samo jedan. Uzivajte u njemu na pravi nacin.   I dajte onoliko ljubavi koliko i dobijete.

 

 RAK

Ljubav je vase drugo ime i nema sumnje da cete biti iskreno srecni u danima koji su pred nama. Do kraja ove sedmice ce   zvezde biti uz vas i moguce je da ce doci do velikih promena na koje mozda sada cak i niste spremni. Dozvolite sebi da vas vodi srce i uzivajte u danima pred nama.

 

 LAV

Ne smete ni u kom slucaju da dozvolite da vam ponos bude na prvom mestu. Necete biti srecni u tom slucaju vec cete samo sebi napraviti problem. Ponasajte se u skladu sa tim.  Dakle, ako vam je iskreno stalo do nekoga onda sebi dozvolite da uradite kako vam nalaze vase srce.

 

 DEVICA

Odlicno se osecate. Nekome je stalo do vas i postoji jedan rak koji bi za vas sve uradio.  Ali, do kraja ove sedmice nece doci do velikih promena kada ste vi u pitanju. No,  trebalo bi da znate da  se necete pokajati ako tom raku date sansu da vam dokaze ljubav na delu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2