U narednih sedam dana sledi igra sudbine: Jednom  zodijaku karma sprema najlepsu nagradu za dobrotu!

U narednih sedam dana sledi igra sudbine: Jednom zodijaku karma sprema najlepsu nagradu za dobrotu!

2022-04-20 0 By Admin

 Pred vama je mali horoskop za sledecih  sedam dana. Moramo reci da ce ovo biti period koji moze da donese neocekivane sudbinske zaplete.

 

  OVAN

Bitno  je da tokom narednih dana ne pravite velike planove vec da slusate  glas svog srca. Zivot je samo jedan i nema nimalo sumnje da cete biti  iskreno srecni u danima koji su pred nama. Jednom raku je stalo do vas i moramo reci da je to ljubav koja nema rok  trajanja. Dajte mu priliku da vas usreci.

 

 BIK

Ljubav ce vam biti na prvom mestu kada su u pitanju naredni dani. Ono sto je vazno da naglasimo jeste da je bitno da slusate svoje srce.   Samo je vrlo vazno da kazemo da ce se itekako isplatiti ako vam ponos  ne bude na prvom mestu. Neka vas vodi vase srce jer u tom slucaju necete pogresiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Stalo vam je do jedne vage i moramo da kazemo da ce ovo biti sjajan period za vas.

Da i vama napokon krene na svim  poljima ali pre svega na polju emocija. Nemojte sebi da branite da ponovo zavolite i da nekome date sansu. Zivot je  jedan, naucite da uzivate u njemu na pravi nacin i sve ce doci na svoje brze nego sto mozete da zamislite.

 

RAK

Ljubav vas vodi kroz zivot i u danima koji su pred nama cete moci da kazete da ste iskreno srecni jer nema sumnje da bi jedan lav sve dao za vas.

Ali ono sto morate da imate na umu jeste da sada nije vreme kada treba da  budete ponosni. Slusajte svoje srce.

 

 LAV

Odlicno se osecate. Postoji neko do koga vam je jako stalo i ko ce vama dati   dokaz da oseca isto.

Slede dani tokom kojih vase zelje vrlo lako mogu da postanu stvarnost. Dajte sebi sansu za ljubav, znajte da necete zazaliti pri tome.    Nema mesta za glas razuma onda kada srce  voli i kada je pri tome voljeno.

 

 

DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da vas voli jedan lav.

On je spreman na mnogo toga ne bi li vam  svoju ljubav pokazao na delu.

Samo je vrlo vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Bitno je da kazemo da je  vazno da u  zivotu uzivate na pravi nacin i da dane koji su pred nama pametno iskoristite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2