Bivsa ljubav se tokom maja vraca u zivot ova dva znaka!

Bivsa ljubav se tokom maja vraca u zivot ova dva znaka!

2022-04-22 0 By Admin

Tokom meseca maja  koji nam sledi desice se  velike promene, nekima na bolje, nekima na gore…

Tako je to  u zivotu gde se sve menja i smenjuje, a tece onako u kontinuitetu.Zivot ce uskoro doneti nekima srecu, nekima tugu,  a dva znaka ce imati  tu cast ali i srecu, da im se vrati bivsa ljubav.

OVAN

Tokom narednog meseca  slede vam velike promene, a da necete biti spremni na njih. Vreme je da se pomirite da je vreme za promene i da ucestvujete u njima. One ce vas voditi pravim putem, a zakljucicete uskoro da ce taj put biti pravi. Iduci njime, nenadano cete sresti nekoga.

 

BIK

Vasa sreca je sto ste se sabrali i sada razmisljate mnogo drugacije. Do sada ste bili okupirani   nekim losim stvarima koje nikako niste mogli da resite. Dugo ste trpeli i borili se sa necim sto niste morali, ali ste zeleli da istrajete. Sada ce vam biti drago sto niste odustali.

 

BLIZANCI

Tokom dana pred  vama, desavace se razna talsanja i oscilacije vaseg ponasanja.I nece biti samo vaseg, nego cete se radovati  sto ce tu ucestvovati i vas prtner.Stalo vam je do te ljubavi i jako ste srecni sto cinite sve da vasa veza opstane. Na vasu srecu, i partner se bori.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Patite za bivsom i to je ono sto vas prosto ubija , jer se volite.Desilose nesto vrlo cudno, jednostavno samo splet neprijatnih  okolnosti. Niti ste mogli da uticete, niti da doprinesete bilo cime.Vase srce kuca za bivsu jer je voli, i ucinicete sve da vam se, tokom meseca koji sledi, i vratite u svoj zivot.

 

LAV

Tokom dana koji dolaze, morate se okrenuti napred i poci u susret novim ljubavima. Ono sto je bilo, bilo je, i sada nema sta da se  okrecete nazad. Ma kako da zelite i ma sta da cinite, proslost ne mozete oziveti. Mozete je samo cuvati u knjizi uspomena.

 

DEVICA

Vi ste jako srecni i  ne date nikome da vam kvari vasu srecu. Od vas se ocekuje da budete  jaki kao lav i da ne date nikome da zadire u vas zivot. Svesni ste da ih ima mnogo ali necete dati nikome  da vas  ometa u vasim planovima. Oboje cete znati kako da se oduprete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2