U zadnjoj sedmici aprila sudbina ima cudne planove: Jedan znak je sada srecan, ali mu slede bolne suze i veliko kajanje!

U zadnjoj sedmici aprila sudbina ima cudne planove: Jedan znak je sada srecan, ali mu slede bolne suze i veliko kajanje!

2022-04-22 0 By Admin

VAGA

Zadnja sedmica aprila donosi vam veliko razocarenje i suze,a da i ne slutite.Sada ste srecni i zadovoljni, ali vam slede velike  nepredvidjene stvari. Slede emotivni lomovi, za koje niste ni u snu pomislili.Vase srce ce pretrpeti neke  velike emotivne sokove. Prevara koju ce partner uciniti,  vas ce kostati bola!

 

 SKORPIJA

Imate srece da ste voljeni i da je partnerova ljubav trajna.Sve je do vas  i vreme je  da se postarate da i vasa ljubav bude uzvracena. Imate jedan plan i vreme je da se srede vase misli koje vode u tom smeru.  Iznesite plan i  ocekujte potvrdu sa strane partnera.

 

STRELAC

Vas  odavno neko zeli za sebe, i stalno zeli da bude u vasoj blizini. Stalno cini sve da bude uz vas, i to i pokazuje. Vase srce kuca za  ljubav koja vas je  opcinila  i vreme je da priznate da ste  i vi zaljubljeni. Dovoljno je samo  da se drzite osecanja i oboje cete biti zadovoljni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Sve je do vas i zato recite partneru koji vas voli, da i vi volite njega. Mozda ga volite cak i jace nego on vas, ali on sumnja. Zato ga nemojte drzati u neizvesnosti, nego mu sto pre prenesite sta osecate. Bice odusevljen  onim sto ce cuti od vas , kao i vi!

 

VODOLIJA

Sedmica aprila koja oznacava kraj meseca , bice pocetak jednog lepoga poglavlja.Pred vama je vreme  lepih  desavanja ali cete se i sami radovati. Sledi vam susret koji ce uroditi lepom romansom, i ona ce oznaciti naredne dane.Uzivanje ce biti na vasoj strani.

 

RIBE

Do sada ste znali i sta hocete i sta cete i kako, ali sada cete doci u dilemu. Tek cete shvatiti da ste se zaljubili i da necete biti svesni sta se desava sa vama.Vase srce ce biti puno novih osecanja i vreme je da se ona i pokazu.Nesto ce vas zbuniti i morate  znati  i otkriti sta i zbog cega.

Stranice: 1 2