Ovaj znak ce saznati da je osoba koju voli   zauzeta – slede mu suze i slomljeno srce!

Ovaj znak ce saznati da je osoba koju voli zauzeta – slede mu suze i slomljeno srce!

2023-04-21 0 By Admin

Dragi lavovi,ako je neko imao srece na polju emocija onda ste to bili vi…

Vi cete saznati da osoba  do koje vam je stalo vise nije slobodna. To je ono sto moramo da kazemo. Istina je da ste je imali kraj sebe i da je ona bila iskrena prema vama. Isto tako je istina  da tu osobu niste umeli da cenite i da cuvate ono sto ste imali sa njom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pravili ste greske, isli ste iz jedne  u drugu i  toj osobi je prosto dosadilo da tolerise vase ponasanje. Mislili ste da mozete sa  njom   tako dokle hocete, jer ste znali koliko vas voli i koliko joj je stalo ali ste pogresili. Ona je sada nasla nekog ko ce umeti da cuva ono sto  ona moze da ponudi.

Vi cete uskoro saznati da ona vise nije sama i to ce biti najveci zivotni udarac za vas. Shvaticete da ste igrali na pogresnu kartu i da niste umeli da budete pametni. Stize vas  kajanje i to je izvesno, kao sto je to nesto sto ni u kom slucaju necete moci da sprecite. Zao nam je zbog suza koje vas cekaju ali je izvesno da  necete moci da ih izbegnete. Vi kao da niste svesni  toga da se ljubav koja je prava desi samo jednom i da osim te ljubavi   retko kada u zivotu dodje ona druga,  a cak i kada se to desi, da to vise nikada nije onako kako je bilo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2