Tokom narednih dana: Sreca dolazi i ostaje u zivotu ovog zodijaka!

Tokom narednih dana: Sreca dolazi i ostaje u zivotu ovog zodijaka!

2022-04-23 0 By Admin

VAGA

Narednih  dana ce biti vreme da resite sta se moze resiti. Ceka vas mnogo obaveza, ali ste zanemarili i okrenuti ste u smeru  jedne osobe. Cinite sve da nadjete sansu da joj pridjete i da tako pokrenete bilo kakvu temu. Nadate se da vas oci nece izdati.

 

SKORPIJA

Vec ste dovoljno ljuti, da bi vas tuga samo vise unervozila.Zato cete naredne dane da se ponasate kao da vas nista nije i nista nece doticati.  Makar odglumite ravnodusnost pred nekima, znacete pred kime.Ne dajte da vam se zluradi raduju vasoj trenutnoj situaciji koja nije najsjajnija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Na zalost, u narednim danima vama sledi neocekivani raskid. Vasa emotivna veza nije bas najbolja, ali ste se nadali da ce se srediti i popraviti neke bitne stvari. Mozda niste  i svesni da ste se nadali da vreme ucini svoje. Zato se niste ni trudili mnogo, a ipak ce vam biti tesko.

 

JARAC

Konacno dolaze dani da se srede neke bitne stvari sto se tice vase veze.  Vi ste jako tolerantni i razumete partnera u svemu. On koristi vase meko srce i cini nesto sto i ne sumnjate. Racuna na vase veliko srce i ogromnu ljubav , misleci da cete mi oprostiti svaku gresku.

 

VODOLIJA

Pred vama je susret koji ce obeleziti naredne dane. Vase srce ce biti na putu da se zaljubi  i da se pokrene  kakao odavno nije. Kad srce zakuca jace, zna se da dolazi ljubav, a vasa ce doci.Od vas se ceka da samo pokazete osecanja, barem pogledom.

 

RIBE

Narednih dana slede sitne radosti i to ce biti i previse. One ce vam pokazati da ste srecni i da sve sto sledi, donosi srecnije dane. Radujte se i vudite verni svojim osecanjima, kao i jednoj osobi. Uzvratite joj na ljubav, ljubavlju.

Stranice: 1 2