Ljubav  u narednim danima:   Neko ce se silno pokajati sto nije cuvao voljenu osobu!

Ljubav u narednim danima: Neko ce se silno pokajati sto nije cuvao voljenu osobu!

2023-04-27 0 By Admin

  Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vas ceka u narednim danima na polju ljubavi…

 

 OVAN

Bitno je da u narednim danima ne ocekujete mnogo. Onaj ko mnogo  ocekuje mnogo se i razocara. To je ono sto moramo da kazemo. Vrlo je vazno da imate na umu da postoji  jedan lav koji bi sve dao da vas ima pored sebe. Vas problem je sto ne  zelite da mu date sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo reci da vam slede dani ljubavi i dani kada ce vam krenuti na bolje. Ali,  ni u kom slucaju ne treba da mislite na proslost. Istina je da jos uvek volite ljubav iz proslosti ali ono sto moramo da kazemo jeste da vas ta osoba ne zasluzuje.

 

 BLIZANCI

Vi se kajete sada sto niste  umeli da cuvate emocije koje ste imali sa jednim rakom. On je bio iskren prema vama,ali vi ste se na neki  nacin jednostavno igrali sa njegovim emocijama. On je sada srecan kraj nekog drugog a vi zelite da vratite vreme…

 

  RAK

Vi ste neko ko ce moci  da se izbori za osobu koju voli i  mozemo da kazemo da je na pomolu prava ljubavna romansa. Posle niza suza da se i vama desi nesto lepo.  Ali morate da imate na umu da je jako vazno da cuvate ono sto imate, i da ne sme da vam se desi ljubomora.

 

LAV

Ovo ce biti dani kada ce  konacno da vam krene na polju ljubavi. Zvezde su na vasoj strani i u to nema nimalo sumnje. Ali ono  sto moramo reci jeste da vi morate da se menjate. Da prosto morate da naucite da cuvate ono sto imate. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da to i kazete.

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da je bitno da imate na umu da dolaze dani tokom kojih morate da donesete neke odluke.  Da se zapitate sta je ono sto zelite jer se sada cini da ste izmedju srca i razuma. To je greska. Dajte sebi vremena za sve, ali odlucite se na koju cete stranu…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2