Nije vreme za igru,vec za oprez! Do kraja sedmice,ovim znacima su moguce suze!

Nije vreme za igru,vec za oprez! Do kraja sedmice,ovim znacima su moguce suze!

2023-04-24 0 By Admin

  Moramo da kazemo da je doslo vreme da ovi znaci budu oprezni. Moguce je da  ih cekaju suze…

 

 RAK

Do kraja sedmice, vi ste znak koji ce plakati. Ne zato sto ce se desiti nesto   lose, vec zato sto cete jednostavno biti usamljeni. Vi ste ona osoba koja je uvek tu za ljude koje voli. Uvek umete da se nadjete, da pomognete, da pruzite podrsku. Vi ste znak koji zapravo vrlo cesto zanemari svoje zelje   kako bi usrecio one do kojih mu je stalo. I to je  greska,sto cete i shvatiti u danima koji su pred nama. Jer, svi ce otici nekim svojim putevima a vi necete znati kako da se ponasate. Cinice vam se da su svi oko vas srecni,a da jedino vi nemate nikoga. Nije bas tako ali je sigurno da je vreme da pocnete vise da mislite na sebe i na svoje zelje.

Do kraja ove sedmice cete nauciti bitnu lekciju i moze se reci da je moguce da cete konacno poceti malo vise da mislite  na ono sto vi licno zelite. Jer, zivot je samo jedan i velika je greska  uvek ciniti drugima, dok sebe i svoje  zelje zaboravljate!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 DEVICA

Ovo ce biti tezak period za vas. Drage device, zao nam je sto to moramo da kazemo ali  nema sumnje da cete do kraja sedmice   biti jako razocarani i da ce  vase srce biti slomljeno.  Zao nam je zbog toga jer je izvesno da vi to niste zasluzili  ali sudbina ima svoje planove…

Ovo moze da bude period kada cete shvatiti da  osoba za koju se borite nije ona prava. Da je nesto vazno sakrila od vas i to je velika greska. Vazno je da kazemo da ne postoji mogucnost da ovo izbegnete ali da bas zato treba da budete jaki. Vi mnogo vredite i nemojte da odustajete od ljubavi samo zato sto vam je jedna pogresna osoba  slomila srce.

Dajte sebi vremena da prebolite i nemojte nimalo da sumnjate da ce osoba koja vam je sudjena pre ili kasnije  uci u vas zivot. Nema razloga za brigu,jer vama nije sudjeno da ostarite sami…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2