Sledeca sedmica vam nece biti laka ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka!

Sledeca sedmica vam nece biti laka ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka!

2022-04-29 0 By Admin

  Vrlo je vazno da u narednoj sedmici budete vise nego oprezni  ako ste rodjeni u ova tri znaka… Ovo nece biti idealno vreme za vas.

 

 BIK

Sledeca sedmica ce biti jedna od onih koje cete zeleti da zaboravite i da je precrtate sto pre. To je ono sto moramo   da kazemo. Bicete u situaciji da se uverite  u to da osoba do koje vam je stalo nije iskrena prema vama. Ona je sakrila neke vrlo vazne stvari od vas i moramo reci da ni sami necete  znati kako da se ponasate  u ovom trenutku. Zapravo, moramo da kazemo da vam jedino ostaje da budete jaki jer je izvesno da ce doci do razocarenja koje ce vam slomiti srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako  ste sada slobodni znajte da ce doci do saznanja da osoba do koje vam je stalo   ne zeli nista sa vama i da je ona zapravo vec nasla svoju srecu. To je nesto sa cim vi ni u kom slucaju necete moci da se izborite ali  nije da imate neki izbor. Realno receno,  srce te osobe je odlucilo da krene dalje i to je potpuno u redu. Svako ima prava da odluci koga ce voleti, i to sto osoba koju vi volite ne oseca isto prema vama zapravo nista ne znaci.. Osim toga da to nije prava ljubav i da ce ona da se desi onda kada bude pravo  vreme. Sledeca sedmica vam nece biti lepa. Ali  sve ce doci na svoje brze nego sto mozete i da zamislite…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2