Ljubav  u prvim danima maja:  Jednom znaku sledi najveca sreca!

Ljubav u prvim danima maja: Jednom znaku sledi najveca sreca!

2023-01-05 0 By Admin

 Pocinje i maj, skoro smo na polovini i ove 2022. godine,a deluje nam kao da je jos juce pocela…

 

  OVAN

U  prvim danima maja  nece  biti moguce da dobijete sve ono sto zelite. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali sada posto nije pravo vreme za ljubav.  Pokusajte da se fokusirate na  posao jer sada dolaze dani kada se mogu ostvariti snovi  sto se tice karijere.

 BIK

Moramo reci da je vazno da znate da vas voli jedan lav. Da je spreman na sve ne bi li vas imao kraj sebe. Ako mu date  sansu, vec u prvim danima maja bi medju vama mogao da se desi jedan idealan ljubavni pocetak. Da vam sudbina da sansu da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.

 

BLIZANCI

Vi ste neko ko ce u danima koji su pred nama zeleti mnogo toga. Cini se da dolaze dani tokom kojih ce vase zelje    biti ostvarene.

Ali ako ste u vezi morate da imate  na umu da mozete dobiti samo onoliko koliko date. Ljubav je kompromis a vi se ponasate kao da ste to zaboravili. I to je velika greska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Prijace vam promena. Prijace vam da se zapitate sta je ono sto zelite i sta je zapravo ono sto vam treba za srecu.

Ako vam je stalo do jednog raka, onda znajte da je sada pravo vreme da se medju vama nesto desi. Slusajte svoje srce.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jako vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite jer u  prvim danima maja sve moze da se promeni. Neko ste ko je jako voljen bio i moramo da kazemo da je izvesno da se sada kajete sto je ta osoba daleko od vas ali mozda vam uspe da je vratite.

 

 DEVICA

Naredni dani ce biti vrlo lepi kada ste  vi u pitanju. Moze se reci da cete u prvim dana maja meseca cak poceti  i neku vezu ako je to ono sto zelite. Ne kazemo da ce to biti ljubav na prvi pogled ali svakako da ce toj osobi uspeti da vas usreci, ma koliko da sve to trajalo.

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2