Stara ljubav i jos jedna sansa za srecu: Evo ko se tokom maja vraca bivsem!

Stara ljubav i jos jedna sansa za srecu: Evo ko se tokom maja vraca bivsem!

2023-05-09 0 By Admin

 Mesec maj je poceo,a nema sumnje da ce ovim znacima biti vise nego talican…

 

  LAV

Stara ljubav je i dalje u vasem srcu. Vama je jasno da niko nikada nece moci da vam bude ono sto vam je osoba iz vase proslosti. Volite je svim srcem i nema nimalo sumnje da je to ono pravo. Mesec maj ce vam biti jako talican jer nema bas nimalo sumnje da cete u  ovom mesecu moci da nastavite tamo gde ste stali. 

Vreme je da zaboravite na svoj ponos i da uradite bas onako kako vam nalaze vase srce. Jer, ono sto vi i ne slutite jeste da i osoba prema kojoj  gajite te silne emocije prema vama oseca isto. Skoro da nema toga sto za vas ne bi uradila i ako joj date priliku moci  cete da se uverite u to da se kolo srece okrece.  Odnosno,ako sebi date priliku da zanemarite svoj razum i da priznate sve s ono sto vam je na dusi. Mnogo toga sada zaista od toga kako cete se vi poneti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

    VAGA

Vi ste neko ko se tesko zaljubi, a ko jos teze preboli. Stara ljubav je i dalje ona osoba o kojoj mislite. Mozda vi to ne bi ste nikome priznali ali je izvesno da ne mozete i dalje da je zaboravite i da vam je na prvom mestu da nastavite tamo gde ste stali sa njom.  Maj mesec je idealno vreme za to. Samo  je vazno da ne krijete sta je ono sto osecate. Ako tu osobu volite iskreno onda joj to i recite. Zivot je samo jedan i vrlo je vazno da kazemo da u danima koji dolaze vi imate priliku da nastavite tamo gde ste stali. Kada je ljubav prava kao sto je sada, samo je bitno da se prepustite i da uzivate u zivotu na pravi nacin. Moramo reci da ce ovo biti mesec kada vam zvezde pruzaju veliku sansu  za srecu, ali sve ostalo je na vama. Imajte na umu da nije nimalo vazno ko ce da ucini prvi korak vec sta je ono sto iskreno zelite. Ako  vase srce  zeli da  nastavi tamo gde je stalo onda je sada pravo vreme da se za  to i izborite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2