U narednim danima: Ovan ce biti raspolozen, Rak  nervozan, a evo koga ceka nesto fantasticno i predivno…

U narednim danima: Ovan ce biti raspolozen, Rak nervozan, a evo koga ceka nesto fantasticno i predivno…

2022-05-05 0 By Admin

  Astro za naredne dane. Saznajte sta vas ceka, prognoza za sve znakove zodijaka…

 

  OVAN

U narednim danima, vi cete biti raspolozeni. Nista se posebno nece desiti niti promeniti u vasem zivotu,ali prosto cete biti  pozitivno raspolozeni. Shvaticete da neke stvari i neke ljude ne mozete ni  da promenite, ni da vratite… Konacno cete resiti da mislite samo na sebe,i to je prava odluka. Imate prava na to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

U narednim danima, vazno je da se zapitate sta je ono sto zelite. I zapravo ko je osoba do koje vam je stalo. Mozda vi to sada ne bi ste nikome priznali, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vi u ovom trenutku imate dilemu srca i razuma. Morate da donesete odluku na koju stranu cete dalje da krenete.

 

BLIZANCI

Vazno je da imate na umu da ste iskreno voljeni. Jedan lav je zaista spreman na sve ne bi li vas pored sebe imao. Ako mu date priliku,on bi mogao da vas usreci kao sto vas niko nikada nije usrecio. Samo je vazno da ne odustajete od emocija.  I da ne marite toliko za glas svog razuma jer vam to sada ne treba.

 

RAK

Vi cete u narednim danima videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo. To je ono sto moramo da kazemo. I to ce vam slomiti srce. Bicete jako razocarani i nervozni kada shvatite da ste se poveravali nekome ko nije bio vredan nicega, a ponajmanje vase lude ljubavi. Nece vam biti lako u danima koji dolaze.

 

 LAV

I dalje vam je jako tesko sto osoba do koje vam je stalo nije pored vas. Tesko vam je zato sto znate da ste sami krivi za to. Da ste bili voljeni,da ste  imali nekog ko je za vas bio spreman na sve… A vama je bilo malo. U narednim danima ce doci do toga da shvatite da ta osoba vise nije sama. I to ce biti  velika tuga i poraz za vas.

 

 DEVICA

Napokon, i vama dolaze lepsi dani. Vi ste onaj znak koji je patio najvise, ali konacno ce se okrenuti kolo srece. Mozemo slobodno da kazemo da cete u danima koji su pred nama upoznati nekog ko ce vasem zivotu dati jedan novi smisao. A osim srece na polju emocija, doci ce i do ponude za novi posao. Vama srece nece faliti!

Nastavak  na sledecoj strani….

Stranice: 1 2