U narednim danima: Ovan ce biti raspolozen, Rak  nervozan, a evo koga ceka nesto fantasticno i predivno…

U narednim danima: Ovan ce biti raspolozen, Rak nervozan, a evo koga ceka nesto fantasticno i predivno…

2022-05-05 0 By Admin

 

 VAGA

U narednim danima je sve moguce kada ste vi u pitanju. Zvezde ce konacno da vas nagrade i da vam pruze nove sanse za srecu. Ako postoji neko iz proslosti do koga vam je stalo i koga ponovo hocete u svom zivotu, znajte da je  i to moguce. Ali, u tom slucaju vi morate da budete osoba koja ce uciniti prvi korak. Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Vazno je da  znate da ste dali sve od sebe kada je jedna ljubav u pitanju. Jer,  zaista jeste. Vi ste nekog voleli svim srcem. Dali ste toj osobi sve sto ste imali, a ona nije umela i nije  htela da vam uzvrati istom merom. Previse  ste tolerisali,previse ste prastali. Vreme je da krenete dalje. Da nekome date sansu da vam pruzi srecu…

 

STRELAC

Moramo da kazemo da ce u narednim danima sve doci na svoje. Neko ste ko je patio mnogo,ali sada dolaze dani kada ce se kolo srece okrenuti i kada cete napokon dobiti sve do cega vam je stalo. Ako jos uvek niste pronasli svoju srodnu dusu, razmislite o tome da date sansu jednom lavu koji je sada u vasoj blizini. Njemu je iskreno stalo.

 

 JARAC

U narednim danima nece doci do promene u vasem zivotu. Imacete dovoljno vremena za sebe i da mislite o tome sta vam tacno treba. Moramo da kazemo da je vazno da  se posvetite sebi. Cini se da sada vise mislite o drugima, dok su vase licne zelje na zadnjem mestu. Pocnite da zivite svoj zivot. Pocnite da zivite onako kako vi licno zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Konacno i za vas dolaze lepsi dani.  Konacno cete i vi moci da kazete da vam je krenulo na bolje.  Ali, ovo se pre svega odnosi na posao. Kada je ljubav u pitanju, znajte da nista nece biti tako lako. Izvesno je da ste svoju ljubav dali pogresnoj osobi i da morate da je zaboravite… Cak i po cenu toga da  ostanete sami,a naravno da do toga nece doci.

 

 RIBE

Vazno je da kazemo da ce u narednim danima vama biti jasno da ste voljeni. Jedna vaga ce konacno da skupi hrabrost da vam kaze sve sto misli i oseca prema vama. Ako joj date priliku moci cete da kazete da ste napokon srecni i da je sve doslo na svoje. Konacno, posle niza suza da se i vama desi nesto lepo, kao sto ste zasluzili…

 

 

Stranice: 1 2