Njima ce u sledecoj sedmici biti slomljeno srce: Ove zodijake cekaju teski momenti!

Njima ce u sledecoj sedmici biti slomljeno srce: Ove zodijake cekaju teski momenti!

2023-05-11 0 By Admin

Sada vam je mozda sve onako kako bi ste i zeleli, ali, nazalost, sledeca sedmica donosi velika razocarenja…

 

 OVAN

U sledecoj sedmici cete videti pravo  lice nekoga do koga vam je stalo. To ce biti saznanje koje ce vam slomiti srce. Jer, nema sumnje da vi tu osobu volite iznad svega i da vam je  jako stalo do nje, a ona nazalost   igra duplu igru. Vama ce srce biti slomljeno, jer dok vi planirate da provedete ostatak zivota pored nje, u danima koji slede cete shvatiti da je ona totalno ravnodusna.  Jednostavno, desilo se. Jako cete patiti,  ali nemojte da krivite  sebe zbog toga. Niste vi krivi. Nista pogresno niste uradili. Jedino sto vam ostaje je da sada budete jaki i da izdrzite sav bol koji vas ceka. Imajte na umu da ce prava osoba i prava ljubav uci u vas zivot mnogo brze nego sto mislite. I vi cete na poseban nacin da shvatite da zaista posle svake kise dodje Sunce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 JARAC

Jako je vazno da kazemo da vas u sledecoj sedmici cekaju teski trenuci…   Jednostavno, jarcevi koji su sada slobodni ce doci u situaciju da se  ludo zaljube i da  svoje srce  olako predaju nekome ko nece znati da ih ceni. Nece znati ni sami kako da se ponasaju, jer ce ovo biti situacija kada cete po prvi put biti  ludo zaljubljeni. Bez da tu osobu upoznate, bez da o njoj saznate bilo sta  sto je od   izuzetne vaznosti. Necete znati sta da radite,  a srce ce vam biti slomljeno kada saznate da je ta osoba zauzeta. Vi ste inace neko ko zna kada treba da slusa srce, a kada razum..  Ali,vase srce ce sada da odigra jednu posebnu ulogu i vi necete imati predstavu  koliku gresku cinite i kolika vas  patnja ceka.

Nemojte kriviti sebe. Ni pokusavati da izbegnete taj susret. Sudbina je uredila svoje,a sudbinu jos niko nije  uspeo da promeni. Samo, ako dodjete u situaciju da svoju ljubav darujete osobi koja je zauzeta, jednostavno krenite dalje. Nemojte da kvarite niciju srecu. To je vrlo vazno da naglasimo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2