U sledecoj sedmici, velika zelja ovih znakova ce biti ostvarena!

U sledecoj sedmici, velika zelja ovih znakova ce biti ostvarena!

2023-10-22 0 By Admin

Sledeca sedmica  ce doneti obilje necijih zelja, ali ce samo jedna zelja, jednome znaku  da bude ispunjena u potpunosti…

OVAN

Vasa zelja se blizi ostvarenju. Vasi novi dani slede i donose vam nova desavanja. I ne samo to, nego ce vam srce ispuniti i velike zelje. Shvaticete da je vredelo da cekate, jer sada ce vam se pruziti sansa , da ispunite zelju.Jedna luda i velika zelja  ce vas voditi.  I ne samo voditi, nego i odvesti u srce jedne osobe.I tu cete ostati dugo, dugo!

 

BIK

Osecate da je vreme da se srede vase  misli  koje vas vode  i koje nikako da usmerite.Vreme je da se srede neke odredjene stvari koje do kojih vam je jako stalo. Od vas se ocekuje da pratite svoje srce i ono sto ono zeli. A vase srce ispunjava samo jedna zelja. Da budete sve jednom strelcu, onome koji vas je opcinio lepotom.

 

BLIZANCI

Odavno ste u obavezama i sada je red za malo predaha.Mada ste radili i mnogo, i prekovremeno, ipak ne zalite se. Bila je to prilka da se ostvari vasa zelja i da zaradite mnogo para. Vec ste obecali svome partneru i sada biste da ga silno obradujete i da se  radujete.Vreme je da se malo i zabavite!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Od vas se moze nadati da pokazete da idete u smeru  samo pozitivne energije.Od vas se ceka da  vas i dalje prati lepo raspolozenje. Imacete vi i svojih sitnih problema, i nekih radnih  i poslovnih briga.  Imate obavezu  da  radite i ispunjavate svoje obaveze, pa makar nista drugo ne radili.Radujte se svakom danu!

LAV

Vas partner vas zeli isprovocirati, kako bi znao kako reagujete. Od vas se  ocekuje da budete samo razumn,i i da ne budete pritvorni.Ono sto vam smeta, to i pokazite i  nemojte bezati od  svojih reakcija. Ne dajte da vas nateraju u laz, niti da se pretvarate da vam je svejedno a nije.Morate cuti glas svoga  srca.

 

DEVICA

Zaljubicete se odjednom i onako neplanski, i nenajavljeno.Osobu koju cete sresti, bice tako drugacija od svih koje poznajete. Vasa zelja ce biti  da se sto vise i blize upoznate, i da oboje  udjete u vezu. Vasa veza ce oziveti  i oboje cete ubrzo postati vrlo skladan par! Par na kojeg ce se mnogi ugledati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2