Astroloske tarot karte vam proricu sudbinska desavanja  u bliskoj buducnosti!

Astroloske tarot karte vam proricu sudbinska desavanja u bliskoj buducnosti!

2022-05-08 0 By Admin

Od starina postoji proricanje sudbine, i sudbinskih desavanja ljudima,

a karte nam otkrivaju cuda, zeljena i nezeljena…

Neka se procicu na solju, na pasulj, preko slike, i preko datuma i godine rodjenja. Ono proricanje koje se tice karata, deli se na proricanje sa strane Ciganske karte i takozvane Tarot karte.

Svi koji su imali preiliku da ih izmesaju, kazu da su karte ono sto najbolje kaze.Nije bitno na koje se karte gleda, jer je dokazano da oboje  govore previse, i merodavnosto se tice tacnosti.

Uglavnom pogadaju, ako ne sada, verujte da to sto pokazu , sledi pre ili kasnije…

 OVAN

Tarot karte vasem znaku ukazuju na oprez. U bliskoj buducnosti, ceka vas jedna situacija, koja ce vas  dovesti u dilemu i verujte da cete zaista morati da pazite sta da radite. Ono sto vas  dugo zanimalo, skoro da ce se samo od sebe otkriti.Neko vas je zavaravao dugo i dugo…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ako nastavite kao do sada sto ste cinili, verujte da vas uskoro ceka prava finansijska propast.Za sada nekako baratate i ponasate se kao da ste  u snazi da sve  sredite. Vasa  neozbiljna  ponasanja, bancenje i zaduzivanja na sve strane, dovesce vas na rub bankrota. Zato se uozbiljite!

 

BLIZANCI

Po tarot kartama, vi ste postali mngo popustljivi, a ne biste smeli. Poceli su da vas ucenjuju neke vrlo bliske osobe. Kao da zivote po njihovom nalogu i onako trpeci, nosite ih kao teret na plecima.  Cinite sve za one  koji to nikako da shvate.Lupite sakom od sto! Pokazite da vise tako nece moci.

 

RAK

Tarot karta vam otkriva da morate podici svoj glas.Do sada ste mnodgo trpeli  i pustali ste im za pravo. Vredni ste i sposobni i vasa nejaka pšleca nose veliki zivotni teret. Zivite po tudjoj volji, sluzeci druge i uzvracate dobrotom svima. Vreme je da i vas postuju , i da vam se izvine svi, i za sve!

 

LAV

Tarot karta je deo vase sudbine koja vas upozorava da se morate urazumiti! Ako se odmah ne urazumite, ostacete na krivom putu.  Vas put je  los, nacin kojim se koristite krajnje los. Svetite se nekome ko vas je voleo, i bolje je da odmah stanete!To ce vas odvesti u bedak! Okrenite se sebi, i istini!

 

DEVICA

Tarot karte vas upozoravaju da se kanete komentara. Suvise volite da komentarisete i to morate izbegavati u poslednje vreme.Necete imati  sanse uskoro, kada se nadjete u poziciji koja ce vas jako zabrinuti.Necete biti krivi, ali ce vas okolina osudjivati. Tek da vidite kako je biti u kozi onih koje ste vi osudjivali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2