Kad karma dodje: Evo kom  zodijaku sledi kajanje,a kome nagrada za dobra dela!

Kad karma dodje: Evo kom zodijaku sledi kajanje,a kome nagrada za dobra dela!

2022-05-09 0 By Admin

 Naredni dani ce doneti veliku prekretnicu u  zivotu jednog zodijaka. No, jednom ce krenuti na bolje!

 

 BIK

Karma postoji. Iako vi mozda toga niste svesni, ili niste svesni koliko zapravo niste fer prema osobi koju ste povredili. Rec je o nekome ko je za vas oduvek sve cinio, i kome je do vas iskreno stalo. No, vi kao da ste to zaboravili, kao da ste prestali da cenite sav trud i svu ljubav koju ste dobili od strane te osobe.  Dolazi karma da vas upozori. Koliko je ta osoba posebna, koliko je zapravo ona vredna u vasem zivotu.

Ako dodje do toga da   ta osoba ode na drugu stranu i nekome drugom da ono sto ste vi smatrali da pripada vama, ono sto je bilo vase… Tada ce da nastupi kajanje u vasem zivotu. A vi necete znati sta da radite ni kako da se postavite  u tom slucaju. Jos uvek nije kasno da svoje greske ispravite. Mislite o tome. Jos uvek nije kasno da trazite oprostaj i da toj osobi  stavite do znanja da se kajete sto niste umeli da cenite to sto ste imali. To je istina. Vama ta osoba jako nedostaje ali je stvar u tome sto vam je ponos vrlo cesto iznad ljubavi,a to je greska.  Vi ste previse ponosni i vas ego je previse naglasen. To ce vas pre ili kasnije skupo kostati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Shvatite ovo kao  upozorenje da je krajnje vreme da pokusate da ispravite svoje greske, jer je to itekako moguce. Ono sto moramo da kazemo  za kraj jeste da ne mozete ni da naslutite kakva vas sreca ocekuje ako predjete preko svog ponosa i toj osobi   odate tajnu koliko se kajete sto vise nije deo vaseg  zivota. Itekako postoji mogucnost da vas dvoje nastavite tamo gde ste stali. Karma  dolazi, i vama  mozda nece doneti nista lepo ali svakako da cuda postoje… Cuda koja sada zavise samo od vas!

 

Nastavak   na  sledecoj  strani…

 

Stranice: 1 2