Svi su protiv ljubavi ovih zodijaka,ali oni ce se tajno vencati  i vise nista nece moci da ih razdvoji!

Svi su protiv ljubavi ovih zodijaka,ali oni ce se tajno vencati i vise nista nece moci da ih razdvoji!

2022-05-09 0 By Admin

 Postoje neke ljubavi protiv kojih je ceo svet. Neke su,istina,pogresne iz ovih ili onih razloga,a ima i onih koje su prave,ali se jednostavno dese u pogresno vreme…

 

  LAV

Vi kada volite,volite svim srcem. U ljubavi vazite za zodijaka koji se jako tesko zaljubi,ali kada se to desi onda ne postoji ni najmanja sansa da odustanete od osobe do koje vam je stalo. Ma koliko da bile velike prepreke, ma koliko da vam se cinilo da nije moguce da se vase zelje ostvare, vi se hrabro borite. Naravno, izvesno je da nikada ne dirate ono sto je tudje i da se u  zivotu vodite parolom da ne radite drugima ono sto ne zelite da neko uradi vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada ste svoje srce dali nekome ko vas voli jednako jako kao vi njega. Skoro da  nema nijedan razlog zbog kojeg vas dvoje ne bi ste bili zajedno,ali se ceo svet urotio.  Jednostavno receno, vas dvoje  kao par nemate problema, ali se svi petljaju i svi pokusavaju da vam ukradu srecu. Zato cete vas dvoje vrlo brzo odluciti da idete na sve ili nista. Donecete odluku da svoju ljubav krunisete na najlepsi moguci nacin. Da se pred Bogom zareknete da ste jedno za drugo, a kada  uplovite u bracne vode, tada vam niko nista nece moci.

Mozda vam se u trenutku citanja ovog teksta ucini da je ovo prevelika ludost, i mozda pomislite da vi to nikada ne bi ste uradili. No, sudbina ima svoje planove  i prepreke, i verujte nam  kada kazemo da ce nastupiti dogadjaji koji ce prosto da vas navedu da uradite nesto takvo. Jer je vasa ljubav previse velika i jaka da bi ste mogli da tolerisete   sto se svi petljaju u  emociju koja je cista i iskrena i obostrana. Vi ste pravi borac, a u danima koji su pred nama cete svima oko sebe to i dokazati.Svakako, svaka vam cast na hrabrosti!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2