Od sudbine se ne moze pobeci:Ovaj znak se do kraja meseca vraca bivsoj ljubavi!

Od sudbine se ne moze pobeci:Ovaj znak se do kraja meseca vraca bivsoj ljubavi!

2022-05-12 0 By Admin

  Druga polovina maja ce jednom znaku biti talicna za ljubav. Neke ljubavi ce trajati zauvek, od nekih ljudi i nekih emocija ne moze da pobegnemo…

 

      LAV

Vi dobro znate da jos uvek previse mislite o svojoj bivsoj ljubavi. Ma koliko da pokusavate, ma koliko da sebi obecavate da cete krenuti dalje, ono sto moramo reci jeste da  ne vredi. Ta ljubav koju nosite u svom  srcu je toliko velika da skoro da ne postoji nista sto moze na bilo koji nacin da je ugrozi.  Ni da je obrise, ni da je umanji. Sa vremena na vreme vam deluje da su se vase emocije umanjile,a onda se desi  da tu osobu sretnete, i sve se vrati kao bumerang.

Jasno vam je da samo kraj te osobe vi  jeste vi, iskreno srecni, i da samo kraj te osobe imate ono  sto vam iskreno treba za srecu. Tokom maja, odnosno u drugom delu ovog  meseca, vasi putevi ce se ponovo ukrstiti. I vi cete ponovo, jos jednom, shvatiti da osoba kojoj ste dali svoje srce u proslosti  zauvek ostaje ona  jedna i jedina koju cete voleti do kraja zivota. Zaista je krajnje vreme da toj osobi otvorite svoje srce. Nemojte da sebi dozvolite da vam ponos bude prepreka  za bilo sta, jer ako dodje do toga onda nece i do srece. To je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi cete do kraja meseca  mnogo toga  shvatiti, i odluciti da promenite, ali  ljubav je emocija na koju niko na svetu ne moze da unisti.  Istina je da ta osoba prema vama nije ravnodusna iako vi sada mislite da jeste. Ucinite prvi korak. Recite joj sve sto vam je na dusi. Mozda cak treba i da rizikujete, jer u tom slucaju ni sami necete znati kako da se ponasate.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2