Od sudbine se ne moze pobeci:Ovaj znak se do kraja meseca vraca bivsoj ljubavi!

Od sudbine se ne moze pobeci:Ovaj znak se do kraja meseca vraca bivsoj ljubavi!

2022-05-12 0 By Admin

Dajte  sebi pravo da zaboravite na sve, i da se izborite za ono sto zelite. A u slucaju da shvatite da ta osoba ne oseca isto, opet ce vam biti lakse, jer bar necete ziveti u laznoj nadi.

Ono sto moramo reci jeste da ako ijedan zodijak ima sansu da se do kraja meseca vrati bivsoj ljubavi,onda ste to vi.  Ljubav je ono sto  vi imate u svom srcu mnogo vise nego sto misle ljudi oko vas. Jer, svi misle da ste vi hladni. Da ste distancirani. Da vam je  ponos na prvom mestu. A nije tako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ta vasa hladnoca je zapravo samo maska, a oni koji imaju tu cast da vas dobro poznaju odlicno znaju koliko ste vi zapravo nezni. Koliko je zapravo jaka snaga vasih emocija.

Do kraja ovog meseca je sve moguce kada ste vi u pitanju….  Ali ono sto moramo reci jeste da je moguce da ste upravo sada na korak od srece.  Jedino ako se vratite toj bivsoj ljubavi, vi cete moci da kazete da ste srecni i da je sve bas onako kako bi ste i zeleli.

Moramo da dodamo  za kraj,ako dodje do pomirenja, i vi i druga osoba morate mnogo da se trudite.  Ljubav je kompromis. Morate oboje da budete spremni na to.

Stranice: 1 2