U buducnosti: Ovnu se menja zivot,Devica saznaje veliku tajnu,a evo kome sudbina sprema veliki zivotni izazov!

U buducnosti: Ovnu se menja zivot,Devica saznaje veliku tajnu,a evo kome sudbina sprema veliki zivotni izazov!

2023-10-21 0 By Admin

Sudbina svakog od nas je zapisana,  ali  isto tako, svako bi nekada voleo nesto da promeni…

 

 OVAN

Vi cete u buducnosti zeleti da vratite vreme. Doci ce do toga da shvatite da ste napravili veliku gresku sto niste cuvali jednu vodoliju. Volela vas je i bila vam je verna kao nikada niko. Sada vam je teze nego ikada, jako vam nedostaje. Shvatate da se ceo zivot promenio od kada ste bez nje ostali.

 

 BIK

Vi cete  mnogo toga odluciti i biti spremni da idete na sve ili nista. U ovom trenutku vam deluje da nista nema smisla, da je sve otislo u nekom  ruznom smeru, ali ne brinite. Izvesno je da cete u danima koji su pred nama shvatiti da karma itekako postoji. Vi ste svima cinili dobro. Dolaze dani kada ce  karma da odradi svoje.

 

 BLIZANCI

Sve je u redu i moramo reci da nema sumnje da cete u danima koji dolaze konacno shvatiti da ste voljeni. Stalo vam je do jednog lava i izvesno je da on prema vama oseca isto sto i vi prema njemu. Moramo da kazemo da dolaze dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Zasluzili ste da se kolo srfece okrene. Ljubav ce vam dati snagu za sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Moramo da kazemo da cete u buducnosti na bolan nacin shvatiti da osoba za koju se borite nije ona prava. Volite je svim srcem ali vam je sve jasnije da ona nema takve emocije prema vama. Bice vam vrlo tesko u danima koji dolaze. Samo nemojte odustajati od  ljubavi  vec od osobe koja je ne zna ceniti.

 

 LAV

Vi se silno kajete. Voljeni ste bili svim srcem, a niste umeli tu osobu da cenite, ni ono sto ste sa njom imali. Sada dolaze dani kada vam je trena u tren sve teze i kada silno zelite da vratite vreme. Ono sto moramo da kazemo jeste da se vreme  ne vraca i da morate da snosite posledice svojih odluka i postupaka.

 

 DEVICA

Vama se zivot silno menja u buducnosti. To je zato sto cete saznati jednu veliku tajnu i doci ce do toga da se silno razocarate u nekog do koga vam je jako stalo.  Moramo reci da ta osoba ni u kom slucaju nije zasluzila vasu ljubav ali vi cete to shvatiti na tezi nacin. Morate naci snage u sebi da krenete dalje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2