Prolece traje do 20.juna! Ovim znacima do tada slede odluke, raskidi, promene, ali i ljubavi!

Prolece traje do 20.juna! Ovim znacima do tada slede odluke, raskidi, promene, ali i ljubavi!

2022-05-13 0 By Admin

   Pred kraj smo  proleca. Ovo je svakako najlepse godisnje doba. No, njegov kraj ce  zivote nekih  zodijaka promeniti iz korena.

 

  RAK

Prolece se blizi kraju. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce vam konacno krenuti na bolje i kada cete moci da kazete da se sve u vasem zivotu promenilo.  Moramo reci da cete do kraja ovog godisnjeg doba  dobiti priliku da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Moguce je da  ce to biti neka bivsa ljubav. Ili neki prijatelj koji je imao veliki znacaj  i veliku ulogu u vasem zivotu, ali vise niste  u kontaktu.

Vama se svakako pruza prilika za jednu novu sansu,ali vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je u njegovim rukama  na neki nacin cak i njegova sudbina.

Ukoliko je rec o osobi sa kojom ste bili u ljubavi,cak i ako je volite vise od svega,nemojte tek tako ulaziti  ponovo, dok ne budete sigurni da se ta osoba promenila. Da se ona prilagodila vama,ali i vi njoj. To je ono sto moramo da kazemo. Prolece ce  vama svakako ostati u secanju jer ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare.  No,nemojte nagliti sa odlukama. Pre bilo kakve velike odluke treba da date sebi sansu da razmislite i budete sto  je vise moguce sigurni u to da cinite pravu stvar.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   DEVICA

Vi ste sada u vezi, i deluje vam mozda da je sve savrseno i idlicno. Ali, nazalost, nije. Vi ste znak koji ce u buducnosti moci da kaze da se sve promenilo, i izvesno je da cete  nazalost patiti vise nego ikada do sada.  Zao nam je zbog toga,ali raskid  i slomljeno srce je samo pitanje vremena i trenutka kada ste vi u pitanju. Vas partner je neke bitne stvari sakrio od vas. Vi ga volite svim srcem,ali prosto, njegove emocije prema vama  nisu onakve kakve bi ste vi zeleli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2