Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:  Nekome slede tri dana kao iz bajke!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak: Nekome slede tri dana kao iz bajke!

2022-05-14 0 By Admin

 

VAGA

 

Konacno cete dobiti vesti koje ste dugo cekali. Moramo da kazemo da je vazno da  slusate svoje srce jer samo od toga    zavisi hocete li biti srecni.

Ljubav vam je sada na prvom mestu i konacno dolaze  dani kada ce sreca biti na vasoj strani.

 

SKORPIJA

Emocije su vam naglasene i u danima koji su pred nama ce doci do ostvarenja vase ljubavne zelje. Naredna tri dana donose susrete koji ce vas jako usreciti. To je vrlo vazno da kazemo. Ali, slusajte svoje srce, jer u svakom slucaju, ono moze da vas usreci  i da vam jednu novu dimenziju.  Emocija vam nece faliti.

 

STRELAC

Konacno cete biti srecni. To je ono sto moramo da kazemo. Krenuce vam na polju  karijere jer pocetkom sledece  sedmice do vas stizu fantasticne vesti. Mnogo ste radili, i nema sumnje da cete napokon za to biti i nagradjeni. Novca vam nece faliti.

 

JARAC

Vi ste neko ko ce iskreno da uziva   u narednim danima.  Vazno je da kazemo da ce jarcevi koji su sada u vezi dobiti priliku da se   uvere u to da su voljeni. Vrlo je moguce da cete biti zaproseni. Na vama je da li je to ono sto zelite.

 

VODOLIJA

Tokom naredna tri dana vas ceka mnogo posla. Necete znati kako da se ponasate, ni sta da radite. Ljubav vam je na prvom mestu,ali sada morate da zapostavite voljenu osobu. Dokazite joj da je iskreno volite iako joj  to trenutno ne pokazujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBA

Tokom naredna tri dana zvezde ce biti na vasoj strani. Emocija  vam nece faliti i napokon cete pronaci nekog ko ce vam svoje emocije dokazati na delu.

Bitno je da ne krijete ono sto osecate. Zivot je samo jedan. Iskoristite sansu  za srecu.

Stranice: 1 2