Ovom znaku ce do kraja meseca biti slomljeno srce – tugu, nazalost, nece izbeci!

Ovom znaku ce do kraja meseca biti slomljeno srce – tugu, nazalost, nece izbeci!

2022-05-14 0 By Admin

Kada se sve to desi,dajte sebi vremena. Da prebolite, jer zaboraviti necete nikada. To ce biti zivotna lekcija za koju ce vam trebati jako  mnogo vremena da pre svega  shvatite  sta ste doziveli i kroz sta ste zapravo prosli. Ali, ovo ce biti jos jedna zivotna lekcija nakon koje cete biti  jaci. I jasno je da nikad nikome necete verovati tek tako.    Cinice vam se da niste spremni i da ne umete da volite ponovo. Cinice vam se da vam to nije   sudjeno. Ali, polako, dajte sebi vremena za sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da ce vam trebati mnogo vremena da sve  to   shvatite, podnesete, izdrzite, ali cete na kraju iz svega izaci  kao pobednik. Emocije dolaze i  prolaze, a imajte na umu da posle svake kise dodje Sunce.  Tako ce biti i u vasem zivotu.

Kada jednom naucite da prepoznajete lose ljude, onda cete umeti da takvima ne dopustite da budu u vasoj blizini. Sada volite svim srcem, i to srce ce posle da pati najvise na svetu… Ali,  jednom ce sve to biti juce, a vi cete naci nekog ko ce vas voleti onako kako zelite i zasluzujete…

Stranice: 1 2