Ljubav do kraja godine: Kineski horoskop otkriva sta vas ceka – prognoza za sve znakove!

Ljubav do kraja godine: Kineski horoskop otkriva sta vas ceka – prognoza za sve znakove!

2023-05-17 0 By Admin

 Do kraja godine je moguce mnogo toga. To je ono sto moramo reci na samom pocetku ovog teksta…

 

OVAN

Kineski horoskop za vas ima vaznu poruku. Vazno je da kazemo da morate da uzivate  u onome sto imate,ali i da pokusate da smanjite svoja ocekivanja. Imajte na umu da su jako male sanse da ce doci do toga da dobijete sve ono sto zelite. Zivot nije igra, nekada moramo da prihvatimo da  neke stvari nisu moguce i da naucimo da uzivamo u onom sto imamo.

 

BIK

Moramo reci da dolaze dani kada ce vam biti jasno da vas neko iskreno voli. Kineski horoskop otkriva da treba toj osobi da date sansu. Naravno, ako ste sada slobodni, i ako je pre svega slobodno jer ni u kom slucaju ne bi ste smeli da nekome date laznu nadu. To je ono sto moramo da kazemo.  Zivot je previse kratak, nekada moramo da prihvatimo da zelimo previse…

 

BLIZANCI

Jedna vaga je spremna na sve ne bi li vas kraj sebe imala. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno  je da znate da je jednoj vagi stalo do vas i da je spremna na mnogo toga ne bi li vam na  delu svoju ljubav dokazala i pokazala. Vi ste jedan od znakova koji ce tokom narednih meseci imati najvise srece kada je rec o ljubavi. Ali, nemojte kriti sta je ono sto zelite i sta osecate.

 

RAK

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav. Ta osoba je vrlo verovatno rodjena u znaku ovna ili bika. Iskrena je prema vama i ako joj date sansu moguce je da ce ona da vas usreci onako kako niko nikada nije.

Moramo da vas upozorimo da ne bi ste ni u kom slucaju trebali da dizete ruke od osobe do koje vam je stalo.

 

LAV

Ono sto moramo  da naglasimo jeste da dolaze dani kada ce vam biti jasno ko je osoba koj  prema vama vec neko vreme gaji jake emocije. Rec je o nekome ko zeli da sa vama provede ostatak svog  zivota jer nema nimalo sumnje da vas voli iskreno  i da su njene emocije prema vama toliko jake da necete zazaliti ako joj date priliku...

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da cete u mesecima koji su pred nama moci da kazete da ste srecni. Sada nista nije onako kako bi ste  zeleli ali mozemo reci da ce sve doci na svoje i da nema razloga za brigu. Ovo leto ce biti   leto kada se vas zivot menja iz korena, bar kada je ljubav u  pitanju. Ako jos uvek niste pronasli pravu osobu,samo je pitanje dana kada ce i to da se desi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2