Veliki horoskop za leto! Leto ce jednom znaku biti presudno – tad ce poceti njegov drugi ljubavni  zivot!

Veliki horoskop za leto! Leto ce jednom znaku biti presudno – tad ce poceti njegov drugi ljubavni zivot!

2023-05-23 0 By Admin

 Blizu smo kraju proleca, i samim tim pocetku leta. Saznajte sta vas ceka!

 

  OVAN

Kada je  u pitanju leto koje je pred nama, nema nimalo sumnje da vi imate velike planove. Mozemo cak da kazemo da je izvesno da cete u danima koji dolaze konacno dobiti priliku da ostvarite svoje snove. Ovo ce biti vreme kada ce zvezde biti  uz vas i kada i nemoguce postaje moguce. Slusajte svoje srce i radite onako kako vam ono nalaze. Nema razloga za brigu.

 

 BIK

Moramo da kazemo da ce leto biti period kada ce vam biti jasno da postoji neko ko vas iskreno voli. Nema bas nimalo sumnje da je ta osoba spremna na sve ne bi li vas osvojila. Ako joj date priliku, uz nju su cuda u vasem zivotu vise nego moguca. Moramo da dodamo da je vazno da slusate svoje srce, ali i da nikome ne dajete lazne nade. To ne ide uz vas.

 

 BLIZANCI

Volite nekog ko prosto na svakom koraku pokazuje da ne oseca to isto prema vama. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali morate se pomiriti sa tim. Da prosto krenete dalje, i da odustanete od onog sto zelite,  jer  ne vredi. Vi u nekim  trenucima prosto kao da zaboravljate koliko vredite i to vam je velika greska.  Vreme je za  radikalne promene. Vreme je da mislite samo na sebe i na svoje zelje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Sledi vam period kada ce zvezde biti  uz vas.  Konacno ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare i da dobijete ono sto zelite. Moramo da kazemo da je moguce da ce doci do toga da shvatite da je jednom lavu stalo do vas mnogo vise nego sto mozete i da zamislite. Leto ce biti prilika da neki rakovi konacno dodju do toga da ostvare svoje  snove kada je posao u pitanju.

 

 LAV

Moramo reci da nema nimalo sumnje da cete vi iskreno  uzivati kada je leto koje je pred nama u pitanju. Ako ce neko imati srece, onda ste to vi. To  je vrlo vazno da kazemo. Nekome je stalo do vas, i iz dana u dan vam to dokazuje i pokazuje. Moramo  reci da  je  u danima koji su pred nama   potrebno da vi razmislite o svemu. Trebalo bi da date toj osobi sansu. Ali, nemojte nista na silu, i dajte sebi vremena za sve.

 

 DEVICA

Jednoj vagi je stalo do vas. Skoro da nema toga sto za vas  ne bi  uradila i u  to nema sumnje. Ali, vama to  nazalost nista ne znaci, jer prosto ta osoba ma koliko  da  bila dobra,  nije prava za vas.  I vi to znate. Vi prema njoj nemate nikakve emocije, iako vam je jasno da je ona  zasluzila sve to. Nemate ih, jednostavno  nije do vas… U redu je. Samo treba da joj to i kazete jer treba da zna.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2