Vikend je pred nama, a ova tri znaka ce doziveti srecu o kakvoj su  mastali!

Vikend je pred nama, a ova tri znaka ce doziveti srecu o kakvoj su mastali!

2022-05-19 0 By Admin

Dakle,vreme je da idete  na sve ili  nista jer samo u tom  slucaju mozete da kazete da je vas zivot dobio jedan novi i drugaciji smisao. Pa cak i ako vas ta osoba odbije, bar cete prestati da zivite u iluziji i da cekate ono sto zapravo nikada nije ni moglo da se desi.

Jako je vazno da kazemo da cete tokom ovog vikenda  dobiti  nagradu za svoj rad i trud. Ako je iko radio i davao sve od sebe,onda ste to bili vi.  Ali, ono sto moramo reci jeste da vas sreca na polju finansija nije pratila  ali da ce ovaj vikend biti prilika kada ce sve iz korena da se promeni. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vikend je period kada ce vasa velika sreca da  dodje. Mozemo reci da ce doci do ostvarenja vase  najvece zelje i da cete u danima koji slede konacno moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili. Moguce je  da ce doci do povratka  bivse ljubavi u vas zivot. Ako je to ono sto zelite onda imate razloga da se radujete jer   sledi vikend kada mozete ocekivati njen poziv. To je ono sto moramo da kazemo. Naravno, nije dovoljno da samo nastavite tamo gde ste stali jer ce opet doci do kraja… Jako je vazno da znate da je zivot jedan, ali da ljubav mora biti kompromis. Borite se, i vi i ta druga osoba. Ljubav imate,ali sta vam vredi emocija ako ne znate da je cuvate…

Stranice: 1 2