Ciganska tarot predvidjanja za sledecu sedmicu – ovom znaku se otvara karta srece!

Ciganska tarot predvidjanja za sledecu sedmicu – ovom znaku se otvara karta srece!

2022-05-21 0 By Admin

Ako ste rodjeni u navedenom znaku, imajte na umu da je moguce da ce sledeca sedmica biti velika prekretnica u vasem zivotu…

 

  OVAN

Ciganska tarot predvidjanja opominju da je vreme da vise pocnete da mislite na sebe.Dakle,vreme je da uzmete svoj zivot u svoje ruke i da pocnete u njemu vise da uzivate.

Vi ste onaj znak koji je uvek tu za one koje voli,ali moramo da kazemo da je vazno da pocnete da cinite da vama bude lepo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Sledeca sedmica vama nece doneti nista posebno. Sada imate niz zelja ali moramo reci da ovo prosto nije vreme da se one ostvare. Trebalo bi  da razmislite o svemu. Ako postoji neko do koga vam je stalo, znajte da sada nije pametno da mu to i kazete.

Ciganska tarot predvidjanja sada bas i nisu na vasoj strani.

 

 BLIZANCI

U sledecoj sedmici je sve moguce i mozemo da kazemo da ce ovo biti period kada ce neke vase zelje konacno da se ostvare. To je ono sto moramo reci. Vi ste neko ko ima stav. Vi ste neko  ko se bori i dolaze konacno dani kada ce sreca da pokuca na vrata vaseg zivota. Mnogo ste patili ali napokon sve dolazi na svoje.

 

 RAK

Vi ste neko kome  je na prvom mestu ljubav i ko ume i zna da voli svim  srcem. Sada vam je jasno da osoba do koje vam je stalo nije ona prava i da vas nije vredna. Moze se desiti da dodje do toga da na tezi nacin   shvatite da je za vas bolje da krenete dalje. Ta osoba bas i nije iskrena prema vama  i moze se reci da nije vredna vase  ljubavi.

 

 LAV

Ovo ce biti period kada su cuda moguca. To je ono sto moramo reci. Vama se otvara karta srece i ako ce iko uzivati u danima koji su pred nama onda ste to vi. Jako je vazno da naglasimo da ste vi neko ko je spreman da istraje  i da dobije sve ono sto zeli, jer ste osoba koja zna da bude vrlo jaka cak i onda kada se sve oko nje kida i lomi.

 

 

DEVICA

Ciganska tarot predvidjanja su svakako na vasoj  strani. To je ono sto moramo reci. Neko ste ko ume da se bori za ono sto zeli i svaka vam cast na tome. Ako neko ume da se bori za svoje zelje onda ste to vi, ali isto tako, vi ste neko ko je uvek tu  za one do kojih joj je stalo. Bitno je da kazemo da postoji neko na koga uvek mozete da se oslonite.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2