Kraj maja ce im biti fantastican:Ove znakove ceka nesto lepo!

Kraj maja ce im biti fantastican:Ove znakove ceka nesto lepo!

2022-05-22 0 By Admin

   Iako smo skoro dosli do kraja meseca,tek selde lepi  trenuci za neke znakove…

 

 OVAN

Kraj maja meseca ce za vas biti poseban. To je  zato sto cete konacno dobiti nagradu za sav vas rad i trud. Vi ste znak koji je tokom celog ovog meseca,mada se moze reci i od pocetka godine,vredno radio. Niste ocajavali kada vam je bilo tesko. Pokusavali ste uvek da pomognete,da se nadjete onima koji su u nevolji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada dolazi karma  u vas  zivot sa namerom da vas nagradi. Moguce je da cete dobiti priliku da se uverite u to da vas neko voli,ali ovo se pre svega odnosi na posao. Krajem ovog meseca ce doci do priznanja za vas rad. Dakle, vrlo je moguce da cete dobiti poslovnu ponudu koja se ne odbija. Ono sto moramo reci jeste da ce vasa odgovornost na novom radnom mestu biti daleko veca nego sto  sada imate. Ali, sa druge strane,   bice mnogo veci i dobitak.   Dakle, vazno je da uzivate i da se ne plasite. Vreme je da uberete plodove svog rada.

 

   VAGA

Kraj maja moze da vam donese susret sa nekim iz proslosti. Moramo da naglasimo da to nije vasa bivsa ljubav. Odnosno, moze da bude osoba koju ste voleli u proslosti,ali to svakako nije neko sa kim ste bili u vezi.

Doci ce do novog susreta  i novog kontakta i vrlo je moguce da ce se u vama roditi neke stare emocije. Neki pripadnici vaseg znaka ce zeleti da krenu dalje,  odnosno da nastave tamo gde su stali.  Za razliku od pre,ovog puta ce ta druga osoba polako ali sigurno poceti da oseca nesto prema vama. Moze se reci da je na pomolu nova ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2