Petak je pred nama, a evo koji znak ce ovog dana uzivati na polju ljubavi!

Petak je pred nama, a evo koji znak ce ovog dana uzivati na polju ljubavi!

2022-05-24 0 By Admin

 VAGA

Odlicno se osecate. Volite nekog, i jasno vam je da je obostrano.

Ovaj petak moze da bude  prilika da jedno drugom ljubav dokazete na delu i da prosto jedno sa drugim   ostvarite ono sto zelite. Moguce je da ce vam se ostvariti zelje.

 

SKORPIJA

Vi cete  znak koji ce uzivati ovog petka. Zvezde su na vasoj  strani  i u to nema  nimalo sumnje.

Ako postoji neko do koga vam je stalo onda treba to i da kazete. Ta osoba oseca isto sto i  vi.   Nema nimalo sumnje da je moguce da ce to biti prava ljubav.

 

STRELAC

Kada je ovaj dan u pitanju, vi treba da se zapitate sta je ono sto vam  treba za srecu.

Ko je osoba kraj koje ste srecni i kraj koje mozete da ostvarite  svoje snove… Imate neke dileme i one moraju da budu resene i da shvatite sta je ono sto je za vas u ovom  trenutku najbolje i najpametnije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Prija vam emocija koju osecate prema jednom raku. Moguce je da cete uz  njega pronaci bas ono sto vam nedostaje i sto vam fali.

Imate sansu da sa njim ostvarite sve svoje ljubavne zelje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vi treba da ucinite  prvi korak.

 

VODOLIJA

Ovaj petak ce biti prilika da se uverite da je nekome jako stalo do vas. Moguce je da ce se desiti jedan lep pocetak nove emotivne romanse. Ako je to ono sto zelite, znajte da je  bitno da budete  hrabri i   ucinite prvi korak.  Nekada je to najbolja opcija.

 

 RIBE

Ovaj petak ce  biti dan kada cete moci da se uverite u to da vas neko voli.  Istina je da ste jako patili zbog emocija ali se cini da je sada pravo vreme da se prekine taj ruzni niz suza i bola.

Nekome ste vrlo vazni i neko ce vam na delu dokazati svoju ljubav i svoje emocije.

 

Stranice: 1 2