Susret sa srecom: Evo sta vas ceka u narednim danima-samo jedan znak ce biti srecan!

Susret sa srecom: Evo sta vas ceka u narednim danima-samo jedan znak ce biti srecan!

2023-05-28 0 By Admin

U narednim danima slede bure i oluje, jednima radosti, drugima tuge, a samo jednom zodijaku, u susret ide sreca…

 

OVAN

U susret sledecim danima, idete nekako neodredjeno. Vasa emotivna slika je zbunjujuca, i vreme je da se sve zabune rese. Cak i da niste u velikoj dilemi, ono sto se mora resiti, ne smete da odlazete.  Dilema je, bila velika ili mala, ipak je dilema i zahteva razjasnjenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Da ste malo drugaciji, sve bi i bilo mnogo drugacije u vasem zivotu. Susret sa jednom osobom, promenice sve vase planove i sve zamisli koje ste hteli. Ako ste isli za odredjenim  stvarima, morali ste da se i pokazete u odredjenim koracima, ali u odredjenoj granici.

 

BLIZANCI

Vase srce se nada jednoj osobi, jer je ona nezamenjivi deo vaseg zivota.Ma koliko on bio lep i ispunjen, bez jedne odredjene osobe, vas zivot nije kompletan.Samo sa jednom osobom, vasa bi sreca bila potpuna, a vas zivot ispunjen bezgranicno.

 

RAK

Susret kojem se nadate, samo sto se nije desio, i bice to vas susret sa srecom. Vasom srecom se zove jedna odredjena osoba i vreme je da se i sami pozabavite  njome. Ako izjasnite da se  oboje mozete dogovoriti oko jedne odredjene stvari, mogli biste imati savrsen odnos dva zaljubljena bica.

 

LAV

Nema ljubavi koja se moze ostvariti a da nije spremna na kompromis, pa nece ni vasa.Pokazite svoju granicu tolerancije, i vidite da se rese i sa druge strane.Partneru mozete oprostiti da predje prag vase tolerancije, neki put. Ali stalno, to ne moze!Vreme je da podvucete crtu!

 

DEVICA

Nadate se da vam ovih dana sledi susret sa jednom osobom, ali se ponasate svadjalacki u odnosu na nju. Ne cinite to, jer nikada nije kasno da se i ta osoba povuce nazad.Ne vucite je sebi jedan dan, a drugi je gurate od sebe. Pokazite joj sta osecate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2