Karma nikome ne ostaje duzna! Ovaj znak je svima pomogao i cinio dobro i sada ga ceka velika nagrada sudbine!

Karma nikome ne ostaje duzna! Ovaj znak je svima pomogao i cinio dobro i sada ga ceka velika nagrada sudbine!

2022-05-26 0 By Admin

Vec je vreme da nagrada sudbine ode u prave ruke, i to bas osobi koja je uvek cinila dobro, ali je nije pratila sreca…

Sada ce greske karme da budu ispravljene, i mozda ste bas vi taj znak…

OVAN

Karma postoji. Ne znate sta vas ceka, ali smatrate da ste zasluzili mnogo vise. Ono sto zelite, idete za njim, ali neprimetno i tiho, tako da su vasi uspesi uvek trijumf koji dolazi zaobilaznim putem.Vreme je da se  i vi radujete, jer cete imati i zbog cega.

 

BIK

Nagrada  kojoj se nadate, uvek vas zaobilazi, pa ce i sada. Nesto o cemu ste sanjali nikako da vam se desi. Vasa je tuga tako ocigledna, pa i sada, kada ste gajili nade vezane za jednog strelca. Vreme je da se menjaju neke stvari. Karma cini svoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme koje ide donece vam neke promene koje ce vas mozda i razocarati. Ne smete se predati, jer znate da vredite i da ste zasluzili sve ono sto bi vas ucinilo srecnim. Ako do sada i niste osetili da ste srecni, nikada se ne zna.

 

RAK

Daleko ste od srece, bas kao sto je nebo daleko od zemlje. Kada je bilo vreme da se nagrada deli od karme, kao da niste bili na pravom mestu. Upravo vam se cini kako je karma nepravedna prema vama, i oduvek i sada. Vi se nadate samo jednom, za vas je sreca jedan lik.

 

LAV

Nadate se jednom licu i zelite da sa njim, nasmejani i skupa, docekujete jutra.Dok vi mastate o zajednickom zivotu, vas partner nikako ni da pomene tu temu. Mozda je vreme da bas vi pokazete osobi koju volite, sta od nje ocekujete, i ne oklevajte! Karma ce uraditi sto je potrebno.

 

DEVICA

Uvek ste cinili dobra dela i niste se zalili,  ste to cinili da vam se vrati. Takvi ste, ali vam se ipak nije vratilo dobro za vase dobro.Osecaj vam je da vas sudbina izbegava, ali verujte da vas nagrada subine ceka. Vi ste znak sa najboljom dusom, i zato cete konacno biti nagradjeni srecom.

Nastvak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2