Leto je pred nama, i zvezde vam salju savet: Evo kome ce biti najteze, a kome najlepse!

Leto je pred nama, i zvezde vam salju savet: Evo kome ce biti najteze, a kome najlepse!

2023-05-28 0 By Admin

Dolazece leto pred nama, donosi svakakve dogadjaje, pa vas vas astro prognozer savetuje sledece… Svakom ono lepo sto ga ceka, i savet za one kojima ce biti znatno losije nego srecnima…

OVAN

Dragi ovnovi, za vas je ovo veliki korak ka lepsim stvarima, pa gledajte da iskoristite  dolazece leto. Pred vama je vas astro prognozer koji vam ukazuje na neka nova desavanja.Ne ukazuje vam da ce vam biti bas sjajno, ali bice vam dovoljno dobro.Sve je na vama, ako ne budete zadovoljni, borite se za bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dragi bikovi, vi cete morati da se potrudite daleko vise, nego sto ste do sada.Mada je vasa dusa prevelika, vasa je hrabrost za nove korake, premala. Morate stati na noge i  dokazati da znate da se borite  na drugi nacin.Zelecete jednu osobu, i morate dati sve od sebe da se nadje u vasoj blizini.

 

BLIZANCI

Vas astro prognozer vam govori da je pravo vreme da pocnete misliti o sebi. Nemojte ovo uzeti kao opomenu, nego  kao savet prijatelja da popustite u svemu. Dovoljno ste postigli i sada je red da se smirite i da mislite samo o sebi. Onaj ko vas voli, konacno ce shvatiti da ste dali sve od sebe.Vreme je za lepse stvari.

 

RAK

Nece vam biti  lako, ali leto ne mozete menjati za prolece. Ako je vreme da se lepsi period zameni za tezi, nista ne mozete uciniti. Imacete more obaveza koje ce uvek cekati na vas, pa cete ih savesno obavljati. Jedno vece porodicno okupljanje, izazvace salvu tuge, ali cete se i radovati.Imacete i lepih dana.

 

LAV

Astro prognozer vas upozorava da krenete dalje. Ako ostanete u mestu samo ce vam biti jos teze i jos losije. Zato se  posluzite  zreloscu i mudroscu jednog starijeg od vas, prijatelja. I on ce vam reci isto, da samo gubite vreme. Na pomolu leto, novo godisnje doba za velike promene u vasem zivotu.Pa i nove ljubavi.

 

DEVICA

Ako ste se do sada i inatili, vreme je da pokazete da inat  nije korak ka boljem. Vasi koraci moraju biti koliko razumni, toliko  i zreli, pa da vam daju neke bolje rezultate. Mozda do sada niste zadovoljni  nekim  situacijama, ali je vreme za bolje, u svakom slucaju i na svakom koraku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2