Sledi poziv osobe iz proslosti – evo ko se tokom juna vraca bivsem!

Sledi poziv osobe iz proslosti – evo ko se tokom juna vraca bivsem!

2022-05-28 0 By Admin

Poziv koji cekamo moze da bude bolan, ali i onaj o kojem sanjamo, i pred vama je da se nadate …Na zalost samo jedan znak ce imati srece da se vrati bivsoj ljubavi…

OVAN

Poziv kojem se nadate, necete vas obradovati. Ovog puta ostajete samo da se nadate da ce za izvesno vreme da vas pozove bivsa ljubav. Desilo se nesto neprijatno i vi ste se morali okrenuti na drugu stranu.Niste od  onih koji se nadaju jednoj osobi, zakleti na ljubav, ali ipak u dusi jos mislite na nju.

 

BIK

Niste svesni sta vam nosi buduci  mesec ali ce vas jako iznenaditi neki odredjeni  dogadjaji. Vreme je da se srede odredjene stvari koje su vam se desile u poslednje vreme. Od vas zavisi sta ce se desavati dalje i cemu se mozete nadati. Vreme koje je pred vama donosi neke nove situacije.

 

BLIZANCI

Vasa ceznja za jednom  osobom  trajace i dalje i vreme je da se srede vase emocije. Od vas se ceka jednoj osobi da ukazete paznju.Ako ne ucinite, verujte da cete se prosto kocakati sa srecom. Bice to vas veliki gubitak ali nema opcije da nesto promenite…

 

RAK

Morate da imate na umu da vas neko voli ali da to nije osoba iz vase proslosti. U slucaju da mislite o nekome iz nje shvatite da ne vredi da mislite o tome.

To moze da bude greska koja ce skupo da vas kosta. Zao nam je zbog toga.

 

LAV

Bitno je da kazemo da nece doci do velikih promena kada ste vi u pitanju. Ali to ne znaci da ce vam biti lose i da cete patiti u danima  koji su pred nama. Samo se neke vase zelje nece ostvariti i nece biti onako kako vi zelite i zamislite. No, cuda svakako postoje.. Sve bude i prodje.

 

DEVICA

Vazno je da kazemo da ce vam ljubav biti na prvom mestu u danima koji slede.

Cuda  su moguca ali sada nije pravo  vreme da vama krene u ljubavi…   Sve cinite za jednu osobu ali ono sto je bitno jeste da sada budete jako strpljivi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2