Sledi poziv osobe iz proslosti – evo ko se tokom juna vraca bivsem!

Sledi poziv osobe iz proslosti – evo ko se tokom juna vraca bivsem!

2022-05-28 0 By Admin

VAGA

Samo nemojte ocekivati mnogo i mozete da dobijete sve. To je vasa parola za naredne dane.

Neko ste ko je rodjen  da bi voleo ali je vazno da kazemo da ovo ipak nije vreme za ljubav.   Morate imati na  umu da prava osoba dodje uvek u pravo vreme. To je ono sto moramo da kazemo.

 

SKORPIJA

Cuda postoje i vi cete u danima koji slede shvatiti da je to upravo tako. Ali ono sto moramo reci jeste da treba svoje srce da slusate. Ljubomora vam ne treba ali vam ne trebaju   ni tuda  misljenja.  Vreme je da    uzmete svoj zivot u svoje ruke. To je jako vazno. Tek onda vam krecu lepsi e e

 

STRELAC

Bitno je da kazemo da naredni dani nece biti savrseni kada ste vi u pitanju. Ali to ne znaci da treba da brinete. Ovo prosto nije idealan period za vas  sto ne znaci da ce tako i ostati. Imajte na umu da posle svake kise dodje sunce, pre ili kasnije. Vi morate ipak malo da  sacekate.

 

JARAC

Bitno je da kazemo da dolaze dani kada ce vam najpre krenuti na polju emocija. To je ono sto moramo reci. Ali da bi vam krenulo, morate da  budete istrajni u onom sto zelite. Da naucite pre svega da slusate svoje srce jer ono  zna ko je osoba koja je vredna vase ljubavi. Naredni dani nece biti  dosadni.

 

VODOLIJA

Ako mislite na osobu iz proslosti, znajte da su sanse da vam se ona vrati vece nego ikada. To je ono sto moramo reci. No, bitno je da naglasimo da je sada  vazno da ne pravite  ljubomorne scene. Ako postoji neko do koga vam je stalo,mislite o tome da ucinite prvi korak.

 

RIBE

Ako se nekome pruza sansa da se vrati na neke stare staze onda ste to vi. Ali, jako je vazno da kazemo da ne treba da se tek tako upustite u nesto novo.

Ukratko receno, morate da se menjate iz korena, jer to novo  moze biti isto kao i prvog puta ako ne pristanete na kompromise..

 

Stranice: 1 2