Astro za ponedeljak, utorak i sredu: Cuda se dese kada se najmanje nadamo!

Astro za ponedeljak, utorak i sredu: Cuda se dese kada se najmanje nadamo!

2023-06-04 0 By Admin

 Slede nam zadnji majski dani i pocetak juna meseca.

 

OVAN

Jako je vazno da prvu polovinu sedmice provedete smireni. Astro za vas nije najbolji jer vas cekaju neki teski dani  ali imajte na umu da vam od cetvrtka krece na bolje. Pazite kome sta obecavate. To je vrlo vazno.

 

BIK

Astro za vas za prvu polovinu sedmice savetuje da razmislite o svemu. Neko ce vam traziti oprostaj. Moramo da kazemo da je rec o osobi koja prema vama gaji iskrene emocije a koja vas je jako povredila. Necete zazaliti ako joj date jos jednu priliku…

 

BLIZANCI

Samo nemojte biti ponosni. To je jedino sto mozemo da kazemo u ovom slucaju. Ponos   vas  nigde nece odvesti i to je ono sto moramo da kazemo.

Ako vam je do nekoga stalo, treba da to i pokazete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nista se  znacajno nece desiti u vasem  zivotu u danima pred nama. To je ono sto moramo da naglasimo. Ali, imate sansu da ispravite jednu gresku iz proslosti. Da nekome kazete da ste ga slagali i objasnite razloge za to.

 

LAV

Ovo ce biti povoljan period za vas. Nema sumnje da ste vi voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu to dokaze i pokaze.

Dugo cete pamtiti naredne dane. To je sasvim izvesno i jasno.

 

DEVICA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi ne znate zasto se ona tako ponasa kada je vama silno stalo… Ona u dubini duse zna da ste vi iskreni ali je problem u tome sto u ovom  trenutku    previse voli pa se plasi da vas ne izgubi. Pricajte sa njom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2