Jun je poceo, i evo sta je najvaznije sto ce ti se desiti: Jednom znaku sledi tajno vencanje!

Jun je poceo, i evo sta je najvaznije sto ce ti se desiti: Jednom znaku sledi tajno vencanje!

2023-06-01 0 By Admin

 Dosli  smo do meseca kada ce konacno da se dese neke promene. I mnogim znacima ce krenuti na bolje…

 

  OVAN

Jun ce biti mesec kada cete vi moci da shvatite da postoji neko ko je spreman da  vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Vrlo je moguce da ce ovo biti period kada ce slobodni ovnovi naci svoju srodnu dusu i na neki nacin poceti ispocetka sa njom. To je vazno da naglasimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Morate da imate na umu da ce jun biti mesec kada ce jedna  osoba iz proslosti zeleti da vas vrati i da ponovo bude deo vaseg zivota. Ta odluka je samo na vama ali ono sto mi moramo da kazemo jeste da je to greska. Nemojte da cinite ono  u sta niste sigurni i dajte sebi vremena. Ako joj oprostite moguce je da ce vas ponovo povrediti.

 

 BLIZANCI

Jedna vaga je spremna na sve ne bi li vas imala kraj sebe. To je ono sto moramo da kazemo. U ovom trenutku se vama cini da to nije  istina ali je  izvesno da je spremna na sve ne bi li vam dokazala ljubav. Ako joj date priliku moguce je da cete uz nju shvatiti sta je to zapravo prava ljubav.

 

 RAK

Neko koga ste jako voleli,a ko vas je jako povredio ce u danima koji su pred vama da vam trazi oprostaj. Mozda on ne zeli da se vrati u vas zivot, ali je izvesno da se kaje i da ga  boli sto vam je uradio sve to. Imajte na umu da je on prema vama iskren, a samo od vas zavisi hocete li imati srca da mu oprostite i krenete dalje…

 

 LAV

Vama ce se tokom juna posle mnogo vremena javiti osob do koje vam je jako stalo. To je ono sto moramo da  naglasimo.  Toliko ste dugo cekali na neki njen signal da necete ni sami moci da verujete da se  desilo ali je jako vazno da  imate na umu da to ne znaci da ce vam se vratiti. Ona i ne pomislja na to.

 

 DEVICA

Slede dani kada cete moci  da kazete da vam je krenulo na bolje. Ovo moze da bude mesec kada ce se vase zelje ostvariti i kada ce vam krenuti na bolje. Samo nemojte da gubite nadu i veru. Sve dodje na svoje onom ko ume i zna da ceka. Dajte sve od sebe jer se trud uvek isplati. To morate  znati.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2