Ljubav u narednim danima:Ovan zeli promenu, Vaga ljubomorna, Lav misli o proslosti…

Ljubav u narednim danima:Ovan zeli promenu, Vaga ljubomorna, Lav misli o proslosti…

2022-06-01 0 By Admin

 Dragi nasi,saznajte  sta vas ceka u ljubavi u danima pred nama!

 

 OVAN

Ljubav u narednim danima bas i nece biti nesto na sta vi mozete da budete ponosni. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali cini se da ovo bas i nije sjajan period za vas. Vazno je da se zapitate sta je ono sto vi tacno zelite i da se u skladu sa tim i ponasate. Ljubomora vam sada ni u kom slucaju ne treba… Zelite da menjate sve,ali ne znate kako…

 

 BIK

Ljubav u narednim danima moze da  donese velike promene u vas zivot. Ono sto moramo da kazemo jeste da veliku vecinu tih promena sada vi ne zelite,ali je cinjenica da neke stvari ipak necete moci da izbegnete. Moguce je da je nekome iskreno stalo do vas. Treba da tu osobu cenite, i da joj kazete na cemu je tacno sa vama.

 

 BLIZANCI

Vama sada emocije nisu u prvom planu. To nije zato sto vi ne zelite da volite,vec sto imate niz problema koji vam sada stvaraju stres. To sto moramo da kazemo jeste da bi ste trebali vise da se fokusirate na posao.  Jer, iako vam na polju emocija nece ici onako kako bi  trebalo, na polju karijere sve moze da dodje na svoje…

 

 RAK

Ljubav ce vam biti na prvom mestu. To je izvesno. U narednim danima ce doci do toga da se  jedna vasa velika zelja ostvari. Retko ko tako kao vi ume da voli pa nije ni cudo sto ste se na emocije fokusirali. U narednim danima nece doci do pomena na bolje,ali vi ste znak koji nikada ne gubi veru, pa nema razloga mislite o tome da li ce prava osoba doci. Hoce, ali je potrebno jos malo sacekati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Vazno je da kazemo da cete vi u narednim danima jos jednom da se uverite da time sto ste izgubili voljenu osobu, time ste na neki nacin i svoju srecu. Mnogo mislite na osobu iz vase proslosti, mada ona cak i nije iz proslosti. Jer, stalno mislite o njoj i toliko vam je stalo da bi ste sve uradili ne bi ste li joj to i dokazali.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da ce vama ljubav u narednim danima biti na prvom mestu. Vise od svega cete zeleti da imate nekoga na koga mozete da se oslonite  i ko ce vam biti oslonac i podrska u svakom smislu. Ono sto je vazno da kazemo jeste da treba da razmislite o tome da kazete kome ste sakrili jednu vaznu cinjenicu,pre nego ta osoba sazna sve od drugih ljudi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2