Dugo skrivana tajna jednog zodijaka uskoro ce biti otkrivena!

Dugo skrivana tajna jednog zodijaka uskoro ce biti otkrivena!

2022-06-02 0 By Admin

Tajna, ta neka skrivena ljubav, dogadjaj ili dozivljaj, nesto zabranjeno sto nosimo na dnu bica, uvek ce nas peci…

Postoji li neko ko je nije imao, ili neko ko je nece imati? Mozda i postoje ljudi bez tajni ali ce ih uvek snaci nesto sto ni sami nece moc,i ili da odole necemu, ili da oproste zbog necega.

OVAN

Dolazece  leto je vreme ljubavi, a tamo gde ima ljubavi, uvek ima i neka tajna.  Takva ce biti i vasa prema jednoj osobi koja vam se svidja, a nikako da doprete do nje.Ma koliko da se trudite, nikako ne znate kako da je osvojite jer uvek vas izbegne ili ostane na distanci.Morate se vise truditi i biti mnogo uporniji.

 

BIK

Imacete vezu koja ce biti jako lepa, ali vase srce nece biti ispunjeno. To da ste sa nekim samo zato sto  vam se pruza prilika da vas usreci, nece vas usreciti. Dok vas bude zeleo da usreci na svaki nacin, vama to  nece znaciti nista.U srcu vam je jedna zakopana ljubav, kojoj ste ostali verni do sada, i vasa tajna ce izaci na videlo.Tjna da ste voleli samo jednom!

 

BLIZANCI

Vasa ocekivanja vam donose razlicite situacije, ali ce vas zvezde pogledati. Mozda zbog vaseg teskog zivota i svih nedaca koje ste imali. Zvezde  su resile da vas pocaste srecom u vidu jedne nove ljubavi. Mada cete mnogo raditi, ipak ce vam ljubav davati krila da idete napred i da napredujete na svim poljima.

 

RAK

Vas iskreno raduje dolazak leta, uprkos vasim brojnim obavezama. Ono u vama budi neka davna secanja i vreme je da se pozabavite i sobom. Mozda je vreme da se malo odmorite, jer zvezde upucuju da ste mnogo umorni i da bi bio red.Mozda se necete baviti secanjima, nego  vam zvezde posalju nekoga da vas usreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Jedna osoba koja misli da ste je voleli, bila vam je samo  paravan. Bila je samo jedna u nizu od onih koje ste voleli vrlo kratko, ili prekratko. Bas jedna takva ce vam i sada da osvoji srce i da ga zacara. Verujte da vam sada moze vratiti milo za drago, ali nece.Oboje ste zaljubljeni, i vreme  koje sledi donece  i vase izvinjenje.

 

DEVICA

Nikako da volite od srca i da se prepustite osecanjima koje vas nose.Kao da se plasite da ce vas poneti nesto lose, i da cete svakoga casa da propadnete iz tog zacaranog kruga ljubavi. Partner vas voli i nema sanse da budete tako  uplaseni. Zivite za danas, i ne plasite se sta ce biti sutra!Svakako nista ne mozete promeniti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2