Dugo skrivana tajna jednog zodijaka uskoro ce biti otkrivena!

Dugo skrivana tajna jednog zodijaka uskoro ce biti otkrivena!

2022-06-02 0 By Admin

VAGA

Idete u susret zeljama svoga srca, a vreme je da pokazete da nemate straha. Svesni ste da prepreke uvek postoje, ali vase ruke su jake i volja je jos jaca.Ako vam se neko ispreci na putu do cilja, vi cete ga znati  eliminisati. Kada volite, nema sanse da vas neko spreci da budete i voljeni i srecni!

 

SKORPIJA

Vi ste u vezi sa nekim, mada to i nije klasicna veza. Veze vas nesto, neka sila i neobjasnjiva emocija koju ni jedno ne znate da definisete.Da li je to ljubav u najavi, na vase poznastvo, ili dokaz da se iz drugarstva radja ljubav? Zvezde ce vam pomoci da nadjete put i da se  priblizite jedno drugom zauvek!

 

STRELAC

Zaljubljeni ste u nekoga i do pocetka leta ste zakleti da ga i osvojite. Dali ste sebi tezak zadatak, ali vreme je da se  udruze i vase srce sa vasom ogromnom ljubavlju koju nosite u sebi. Spremni ste na odricanja i na sve drugo, ali odustati necete. Cak i da vas ignorise, necete se predati, dok je ne osvojite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

U cemu je tajna srece koju imaju skoro svi osim vas, i zasto vama nikako da se desi?Postoji li kljuc koji vas  upucuje kako da se ponasate da biste bili srecni?Osecate se tuzno sa dolaskom leta, jer nikako da vam donese srecu. I ne slutiteada vas ceka nova ljubav koja ce biti pocetak srecnoga doba za vas!

 

VODOLIJA

Bicete jako zadovoljni sto sledi vase srce ljubav koja se budi. Bice to prema jednom raku kojeg cete voleti, bas kao i on vas sto voli.Odavno vas je gledao skriveno i voleo tajno. Sledi vam susret koji ce da sve ucini jasnim  i pokaze  da ljubav nema granice i da se ne moze sakriti.Ma koliko se vi trudili.

 

RIBE

Od vas se ceka da pokazete da znate da volite, jer vam zvezde salju nekoga na put. Susret koji samo sto se nije desio, izazvace najpre vase interesovanje.Tek ce se kasnije pretvoriti u  osecanja ljubavi. Bicete definitivno osvojeni, bicete ocarani snagom ljubavi jedne osobe.Zato ce ovo biti leto ljubavi za vas.

Stranice: 1 2