Ljubavni horoskop za tri naredna dana: Stize poruka koju cekate!

Ljubavni horoskop za tri naredna dana: Stize poruka koju cekate!

2022-06-02 0 By Admin

 VAGA

Mozemo da kazemo da nece biti promena na polju emocija kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo reci. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda tu osobu treba da cenite i cuvate i da manje marite za tudja misljenja.  Vazno je reci da treba da se usudite da mislite na sebe, a ne  na ono sto kazu  neki nebitni ljudi.

 

 SKORPIJA

Sledi vam novi pocetak. To je ono sto moramo da kazemo. Tokom naredna tri dana ce neko na poseban nacin da vam dokaze kako je zapravo lepo voleti i biti voljen. Ako toj osobi date sansu znajte da necete zazaliti,cak i ako prema njoj ne osecate bas nista. Moguce je da ce znati da probudi posebne emocije u vama.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da ste vi znak kojem sledi prilika za zaradu. Mozemo reci da cete  biti vise nego srecni u danima pred nama. Na polju karijere sve moze da dodje na svoje, ali kada pricamo o emocijama, ovo nikako nije vreme za vasu srecu. Zao nam je,ali bolje je da ostanete sami nego da gajite lazne nade. Vece su sanse da se razocarate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Morate da imate na umu da vas voli jedan rak. Iskren je prema vama i skoro da nema toga sto ne bi uradio ne bi li vas osvojio i usrecio. Ako ste sada slobodni,nema razloga da mu ne date sansu jer bi ste uz njega itekako mogli da ostvarite svoje snove i dobijete sve do cega vam je stalo.

Neke stvari su moguce mnogo pre nego sto mozete da zamislite.

 

 

 VODOLIJA

Sledi jako lep period za vodolije. Tokom tri naredna dana vi mozete ocekivati poruku od osobe do koje vam je stalo. Ona je svesna koliko ste vi zapravo posebni, pa  u skladu sa tim konacno donosi odluku da  bude hrabra i pokusa da vam pridje.  Ne treba da se dvoumite vec da joj odmah kazete sve sto vam lezi na srcu.

 

 RIBE

Vasa voljena osoba je jako ljubomorna i tako ce ostati i u danima koji su pred nama.Ali ono sto moramo da kazemo jeste da  vi treba da sa njom obavite jedan ozbiljan razgovor. Da joj kazete da  nema razloga da vam ne veruje, i da pokusate da saznate kako mozete da je uverite u to da je vasa ljubav iskrena,bas kao i vase namere…

Stranice: 1 2