Ljubavni srecnik za ponedeljak! Ovaj  znak ce danas na polju emocija imati najvise srece!

Ljubavni srecnik za ponedeljak! Ovaj znak ce danas na polju emocija imati najvise srece!

2022-06-05 0 By Admin

 Ljubavni horoskop za  ponedeljak.  Evo koji znak ce danas imati srece…

 

 OVAN

Za ovaj ponedeljak,moramo da kazemo da je vreme da vi krenete dalje. Da shvatite da osoba za koju se borite nije ona prava i da ona ne zna i ne ume  da ceni to sto sa vama ima. Ukratko receno, doslo je vreme da vise mislite o sebi, i da jednostavno shvatite da ne smete vise gubiti vreme na pogresne ljude.

 

 BIK

Moramo da kazemo da kada je ovaj ponedeljak u pitanju, nece biti vecih promena kada ste vi u pitanju. Ako postoji neko do koga vam je stalo   bolje je da cutite o svojim emocijama jos neko vreme. Za vas danas nije pravi dan za novi emotivni pocetak. To je ono sto je izvesno,ali sve bude i prodje.  Sacekajte, kolo srece se okrece. Uvek.

 

 BLIZANCI

Ljubav za ovaj ponedeljak moze biti vas zastitni znak. Istina je da ste prosli mnogo toga ali dolaze dani kada je sve moguce i kada ce vama konacno da krene na bolje. To je vrlo vazno da  naglasimo. Ni u kom slucaju ne bi ste trebali da dizete ruke od emocija, vec da dozvolite da vas kroz zivot vodi vase srce.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo za ovaj ponedeljak jeste da je  potrebno da se zapitate sta je ono sto tacno zelite. Ko je osoba koja je zasluzila vasu ljubav, a kome morate da okrenete ledja za sva vremena… Moze da se desi da ovo bude dan kada cete morati da donesete neke velike odluke kako bi  ste dobili sansu za neki novi pocetak.  

 

 LAV

Nece biti znacajnih promena kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Za ovaj ponedeljak imamo poruku da je vreme da vise slusate glas svog srca. Osoba do koje vam je stalo oseca isto i vi to znate, ali je problem u tome sto vi mnogo mislite na svoj ponos i ego. U tom slucaju nema srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da cete vi biti srecni. To je ono sto je izvesno. Ako postoji neko do koga vam je stalo trebalo bi toj osobi da otvorite svoje srce i da o tome vise mislite.

Ako postoji u vasem srcu jedan rak znajte da je sada pravo vreme da mu to i kazete. Necete zazaliti, u to nema nimalo sumnje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2