Ljubavni srecnik za ponedeljak! Ovaj  znak ce danas na polju emocija imati najvise srece!

Ljubavni srecnik za ponedeljak! Ovaj znak ce danas na polju emocija imati najvise srece!

2022-06-05 0 By Admin

 VAGA

Ljubav za ovaj   ponedeljak moze biti najava necega lepog sto ce tek da usledi u vasem zivotu. Prosli ste toliko toga ali cuda postoje i ona ce da uslede   brze nego sto mozete da zamislite. Ali, ono sto je vazno da dodamo jeste da treba nekada da  budete  svesni da  nekada moramo ici na sve ili nista. Ako vam je do nekoga stalo, znajte da emocije ne bi smele da budu tajna…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Konacno i za vas dolaze  novi trenuci  i nova sreca. Kada  je u pitanju ovaj ponedeljak, treba da razmislite sta je ono sto zelite.  Da li vredi da se vracate u proslost? To je pitanje na koje samo vi znate odgovor… Ali, jako je vazno da dodamo da je bitno da ne obecavate nikome ono sto ne bi ste mogli da ispunite. To moramo da naglasimo.

 

STRELAC

Ljubav za ovaj ponedeljak moze da bude nesto sa cim mozete da se pohvalite. To je izvesno. Ovo ce biti dan kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu i kada ce za vas  sve biti moguce.

Ako vam je stalo do jedne vage, mislite o tome da li je vreme da konacno predjete preko ponosa i kazete joj sve sto vam je na srcu…

 

 JARAC

Ovo ce biti dan za ljubav. Dakle iskoristite ovaj ponedeljak na pametan nacin, i slusajte svoje srce, jer nema sumnje da bi to moglo da vam se isplati.

Moramo da dodamo da je voljena osoba ljubomorna samo zato sto joj je previse stalo i jer ne zeli da vas izgubi…  Pricajte sa njom i dokazite joj svoje emocije.

 

 VODOLIJA

Konacno ce i za vas doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo. Slusajte svoje srce i nemojte odustajati od onog sto naumite. Ako vam je stalo do jednog raka,sada je pravo vreme da mu to i kazete. Zasluzio je da zna na cemu je sa vama.

Ovaj ponedeljak nece doneti nista lose…

 

 RIBE

Samo  nemojte kriti svoje emocije.  Ovo je poruka koju imamo za vas i morate da je   shvatite ozbiljno. Vasa sreca zavisi od toga koliko ste spremni da se borite za ono sto zelite, i koliko ste iskreni kada  je voljena osoba u pitanju. Ona treba da zna na cemu je sa vama.

I da vi na kraju   znate imate li cemu da se nadate.

Stranice: 1 2