Teski i bolni dani! Do kraja  juna,ovim znacima sledi ljubavna tuga!

Teski i bolni dani! Do kraja juna,ovim znacima sledi ljubavna tuga!

2023-06-05 0 By Admin

    Ovim znacima do kraja ovog meseca nece biti lako. Moguce je da ce patiti vise nego ikada do sada…

 

 

  BIK

Teski vas dani cekaju kada je u pitanju ljubav. Ono sto moramo sada da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da postoji neko do koga vam je sada stalo,ali nazalost,cinjenica je da to nije obostrano. Zao nam je zbog toga. Vi cete do kraja ovog meseca doziveti veliko razocarenje kada je emocija u pitanju. Moguce je da cete saznati da osoba  do koje vam je stalo  u ovom trenutku vise nije sama. I onda ce da usledi ljubavna tuga i slomljeno srce, jer cete u tom trenutku izgubiti veru u ljubav. Mislicete da vama prosto nije sudjeno da budete srecni,ali imajte na umu da za svakoga postoji prava osoba i da ce ona uci u vas zivot kada se budete najmanje nadali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada su u pitanju  bikovi koji su sada  u vezi,moramo reci da je moguce da ce doci do razocarenja. Moguce je da ce vasa voljena osoba prosto da vam kaze da su se njene emocije promenile, i da ona prema vama vise ne oseca isto. Bice vam jako tesko zbog toga i moguce je da cete kriviti sebe zbog toga, ali to je greska.

Morate da shvatite da se svakome od nas  pre ili kasnije desi da se emocije ugase, i da za to niko nije kriv. Imajte na umu da  ako se to desi, to je samo dokaz da ta osoba nije prava za vas i da jednostavno morate da se pomirite sa tim. Sto pre krenete dalje, to ce pre doci do toga da se osoba koja vam je sudjena, ukoliko vas sadasnji partner nije… Ovaj mesec vam vrlo verovatno  nece biti lak.Ali, isto tako, posle toga moze da nastupi najlepsi period ikada…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2