Ljubav za ovaj utorak! Tezak dan za mnoge,a jedan znak ce biti apsolutni pobednik!

Ljubav za ovaj utorak! Tezak dan za mnoge,a jedan znak ce biti apsolutni pobednik!

2022-06-06 0 By Admin

 VAGA

Ovo ce biti dani kada su cuda moguca u vasem zivotu. Moguce je da ce ovaj utorak da donese jedan poseban susret koji ce u vasoj neznoj dusi da probudi posebne emocije.

Ali, ono sto moramo reci jeste da ne treba da marite za ponos vec za glas vaseg srca. Od toga mnogo zavisi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ne treba da gledate u proslost. Tamo se nista nije promenilo. Krenuce vam na bolje kada odlucite da zaboravite sve sto je bilo i nekome novom date sansu. Ne vredi gledati unazad, tu nema srece, niti je ikada bilo. Losi  ljudi ne zasluzuju novu sansu.

 

 STRELAC

Dajte sebi vremena za sve. Da razmislite o svemu i da se zapitate sta je ono sto  vam treba za srecu. To moze da resi mnoge vase probleme. Jako je vazno da naglasimo da  u ovom slucaju treba da marite samo za svoje zelje, i da konacno sebe stavite na prvo mesto. To nije znak da ste sebicni,vec da znate da je zivot samo jedan.

 

 JARAC

Vi ste apsolutni pobednik kada je u pitanju ovaj utorak. Znate li zasto? Jer ce danas sve biti onako kako vi zelite. I moguce je da cete konacno dobiti dokaz emocija od strane osobe do koje vam je stalo. Vi niste mogli ni da naslutite koliko ste zapravo voljeni,ali ovo ce vas beskrajno obradovati.

 

 VODOLIJA

Vasa osoba je ljubomorna i vi u dubini svoje duse znate da ta ljubomora ima osnova. Vreme je da stavite karte na sto. Ako ste prestali da volite, cak je i to u redu. Ali, nemojte sedeti na dve stolice, nemojte nikome davati laznu nadu. Bolje je reci istinu i nekome slomiti srce nego ziveti u zabludi. Stavite se na mesto vaseg partnera i znacete sta da cinite…

 

RIBE

Danasnji dan nece doneti velike promene. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, cini se da je moguce da ce to da se desi do kraja ove sedmice. Kada je u pitanju ovaj utorak,vazno je samo da ne krijete svoje planove  i da dozvolite sebi da pokazete sta zelite.. I sta je zapravo ono sto vam je potrebno za srecu.

Stranice: 1 2